diumenge, de juny 06, 2010

FINAL DE TEMPORADA

Acabada la temporada i el campionat de lliga de les diferents categories es l’hora del balanç final, de l’anàlisi, la autocrítica, i de començar a preparar ja la propera.

Una temporada que globalment ha estat molt positiva, i on s’han complert els objectius marcats inicialment per l’equip tècnic i directiu. Desprès de alguns anys d’esforços , enguany, l’esportiu ha pogut posar en pista equips a totes les categories, i en cadascuna el paper ha estat molt meritori, dins dels supòsit de cada equip.

El millor resultat sens dubte, l’ascens del sènior A a primera catalana, desprès d’una temporada de molta lluita i en alguns moments d’incertitud. El Vilanova ha assolit finalment  la tercera plaça d’aquesta fase d’ascens i en conseqüència de la lliga de segona 2009-2010, i la propera temporada acompanyarà al Cornellà, Sant Quirze B i a l’Alcarràs, que finalment es el darrer equip classificat per l’ascens, gràcies a la derrota del Sant Joan Despí a la pista del líder en el darrer partit., a la primera catalana d’handbol. .
Gran temporada del Vilanova, l’únic equip de la ciutat que enguany ha assolit l’ascens, fruit del merescut treball dels jugadors i l’equip tècnic, que en els darrers 5 anys ha portat l’equip de tercera a primera. Ara comença la tasca de la direcció tècnica de la secció per a preparar i treballar amb l’equip amb l’objectiu , com a mínim, de consolidar la categoria el curs que ve.
L’equip  sènior B, ha complert amb l’objectiu de consolidar-se com a segon equip i de ser l’equip de referència dels jugadors juvenils que fan el salt a la categoria sènior. Desprès d’uns inicis titubejants i de manca de consistència del conjunt, a mesura que avançava la temporada,  els jugadors han anat entrant en forma i assolint el joc col·lectiu que Juanjo Aceituno els hi ha proposat, donant en els darrers partits excel·lents mostres de millora.
El Juvenil, amb un gran potencial , ha fet una bona temporada amb una quarta plaça al final de la lliga regular, plaça que s’hagués pogut millorar, de no haver perdut alguns partits davant de rivals en teoria inferiors, i d’haver pogut mantenir durant tota la temporada un nombre de jugadors més compacte. Alguns abandonaments definitiu i d’altres parcials deguts a lesions o necessitats acadèmiques han minvat aquest potencial esmentat i uns millors resultats.
Els equips cadet i infantil, han complert amb lo esperat, al ser dos equips pràcticament nous, amb jugadors d’edats inferiors, i que malgrat tot han mostrat una gran progressió i unes  grans ganes de seguir treballant.
Desprès de la competició regular, el Club Esportiu treballa en les tasques de promoció, trobada infantil, campus, contacte amb les escoles, i també en la preparació dels esdeveniments tradicionals d’estiu com el Campionat de Catalunya d’Handbol Platja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada