diumenge, de juliol 18, 2010

HANDBOL PLATJA 2010

GRAN ÈXIT DEL 16è CAMPIONAT DE CATALAUNYA D’HANDBOL PLATJA “OPEN POPULAR”

L’equip Shadows Ninjas guanya l’handbol Platja de Vilanova


Dissabte a la matinada es va tancar a Vilanova el torneig d’handbol platja més veterà dels que es juguen al país; es tancar per 16ª vegada ja, i amb la expectativa i les ganes de que ja arribi la propera edició. Aquest any a l’escenari tradicional de la platja del Far de Vilanova es van trobar 25 equips arribats de tot Catalunya, i com ja es habitual també , un any més els amics d’Alzira. Tots els participants van oferir un bon espectacle esportiu d’handbol a la platja, però sobre tot , també, els equips participants van donar una excel•lent mostra d’amistat, de fair play i de ganes de participar i de gaudir de l’handbol, de la nit, els amics i la família.



La competició va començar el divendres 16 a les 21h i el dissabte 17, a les 20h, acabant ambdós dies a les dues de la matinada. La organització, que va funcionar a la perfecció , va enquadrar els 25 equips en 5 grups en una primera fase que es disputà integrament el divendres mentre el dissabte, segon dia de competició, hi van haver dos quadres, un per lluitar pel títol, amb els 12 millors classificats de la primera fase i un segon quadre que van disputar les posicions del 13 al 25.

Aquest sistema de competició va permetre que tots els equips inscrits, des de el 1er classificat fins al 25, juguessin 8 partits, 4 divendres i 4 dissabte, el que va propiciar notablement l’ambient i la presencia de jugadors i jugadores a la platja durant tot el torneig, i va motivar a tots els equips a lluitar fins al final del campionat.

Desprès de jugar-se 97 partits, en una única categoria absoluta, la victòria va ser per l’equip Shadow Ninjas , de Rubí, seguit del P.C.F. i el Duffman’s. Per la seva banda el primer equip local classificat, va ser el Vilanova Cusal que va obtenir la quarta posició.

A destacar a part dels primers classificats, el 6è classificat, el H.C.Göteborg, equip mixte i sobretot, als dos equips integrament femenins que enguany van participar, l’equip Tiene Huevos 1 i Les Pink Ladies, aquest últim equip, format per nenes de categoria cadet i alguna de categoria infantil, i que van posar de manifest la bona salut d’aquest esport a casa nostra i l’esperançador futur que pot tenir.

Tots els equips van oferir un bon nivell d’handbol i sobretot van oferir un bon espectacle, grans jugades i moltes rialles, i un bon ambient, que en resum es el que ha estat el protagonista del torneig.

 
MÉS FOTOS A:http://picasaweb.google.com/garrielies/HANDBOLPLATJA2010#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada