dilluns, de setembre 20, 2010

L’HANDBOL VILANOVA GUANYA EL TRIANGULAR DE CALELLA

El Cusal es posa a punt pel debut a primera.

CEVG: Joaquin, Carlos, Cuti, Kike, Enric, Genis, Pepe, Julio, Ricard, Marc , Adrià i  Juan Pedro.

Després de l’anulació per causes imprevistes dels partits de preparació i pretemporada amb el Vilareal, el Vilanova Cusal,  segueix endavant amb el seu pla de posada a punt per afrontar el repte de jugar enguany a la primera catalana d’handbol.

I ho ha fet de manera molt positiva al guanyar el triangular de Calella, davant de dos rivals de la mateixa categoria  que els grocs. El Sant Esteve de Palautordera, que es troba en el mateix grup de la lliga que el Vilanova, i l’amfitrió del torneig, el Calella.

El Vilanova Cusal, que va demostrar que el seu ascens no va ser una casualitat,  que es un equip amb potencial i projecció per a fer un bon paper en aquesta categoria,  va guanyar els seus dos partits , per 19 -23 davant del Sant Esteve i per 21-24 davant el Calella.

A destacar la bona actuació dels joves Carlos a la porteria i Genis a l’extrem, jugadors de categoria juvenil que ja s’han fet un forat entre els grans.

El Vilanova, continuarà la seva preparació amb més partits, per preparar el seu debut  el proper 3 d’octubre a la difícil pista del Mataró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada