dimarts, de setembre 28, 2010

DUES VICTÒRIES SEGUIDES POSEN EL CUSAL A PUNT PER LA LLIGA.

El Vilanova Cusal, va aprofitar el darrer cap de setmana per a jugar dos partits seguits, dissabte i diumenge, i posar així a punt l’equip de cara al debut a primera divisió d’aquesta setmana. Dos partits , amb dos equips de categoria inferior, però que van lluitar i no van posar les coses fàcils als homes de Fede Velez i Enric Papiol.

El dissabte, va ser el Gavà B, que es va enfrontar a un equip groc format per Joaquin, Carlos, Cuti, Kike, Enric, Genis, Pepe, Julio, Ricard, Marc , Adrià, Tomás, Eloi i Ivan, en un partit dominat clarament pels locals 34-28 (17-11 a la mitja part). L’evident superioritat del Vilanova, va acabar manifestant-se en una falta de tensió especialment a la segona part.

El diumenge el matí, un sènior A format per Carlos, Martí, Marc, Sergi, Ivan, Genis, Enric, Julio, Pepe, Adrià, Ricard i Quique., va jugar amb el Molins de Rei, en un partit que segurament degut a la fatiga acumulada del dissabte va resultar més igualat , però que al final va caure també del costat groc per 33-31 (17-17 al descans).

Aquests partits han permès als tècnics del Club, posar a punt l’equip, tant en l’aspecte físic com en el tàctic, i mostrar alhora les possibilitats de l’handbol vilanoví en aquesta nova categoria de la primera catalana. El Mataró serà el primer adversari dels vilanovins, i la veritable proba de foc a superar en aquest inici de la lliga.

El Sènior B es passeja a el Papiol

Per la seva banda el Sènior B va tenir un còmode desplaçament a la pista del Papiol on els homes de Juanjo Aceituno (Antonio, Martí, Roger, Hector, Javi, Adri, Jose M, Francesc, Sebas, Jose A, Isma, Juan P, Alberto, Jesús i Matias) es van imposar per un clar 15 a 28.

Un partit amistós de pre-temporada del sènior b, que va servir per continuar amb el treball físic que porten realitzant durant el últim mes i per donar minuts de joc als jugadors.

La primera part, va ser molt fluixa, ja que els vilanovins van sortir molt poc tensos a la pista, i van arribar a perdre de dos gols a la meitat del període, fins que una petita revifalla en intensitat defensiva, i un parcial de 0 – 5, posés als grocs per endavant, arribant al 8 – 11 del descans.

La segona part no va tenir historia, uns primers 4 minuts tranquils, amb intercanvi de gols i errades va donar pas a 10 minuts jugats molt bé per els vilanovins i que els donà 9 gols d’avantatge que ja no perdrien i fins i tot augmentarien al final.

El sènior b es desplaça aquest diumenge a Gavà per jugar un nou partit de preparació, davant el Gavà C, equip de la mateixa categoria  que El Papiol.