diumenge, d’octubre 03, 2010

UN VILANOVA DESCONEGUT PERD EL PRIMER PARTIT DE LLIGA A MATARÓ

J.H.MATARÓ 29 – CE VILANOVA-CUSAL 23
 16-10 a la mitja part
 CEVG: Joaquin, Edu, Pepe (5), Jordi (1), Julio (1), Ricard (6), Adrià (4), Enric (1), Eloi, Tomàs, Quique, Cuti (1), Genis (2), i Marc (2)
  
Debut amb mal a la peu a la lliga de primera catalana, del Vilanova Cusal, amb una severa derrota a la pista del Handbol Mataró, un equip que sense demostrar una evident superioritat, si va saber aprofitar la falta de tensió dels vilanovins.

El Vilanova, va mostrar un cara desconeguda, i un joc molt diferent al fet durant tota la pretemporada. Semblava com si haguessin aparegut els fantasmes d’anteriors fases d’ascens on el Mataró va ser un escull insalvable pels grocs.


El partit va començar amb evidents mostres de respecte i igualtat per part del dos equips, però de seguida, la falta de tensió, de convenciment i el poc encert en atac van facilitar la tasca dels locals, i si a això si suma les excessives facilitats en defensa, que acaben en penal o en gol dels mataronins, s’entén el resultat d’una primera part  per oblidar.

A la segona part, el Vilanova, va sortir una mica més posat en el joc i amb una mica més d’ambició, que el van portar un parell de vagades a retallar el resultat i a posar-se només a 2 gols del Mataró. Una lleugera recuperació, que va ser però un miratge, ja que  no hi va haver manera d’igualar i encara menys de superar el marcador.

 Al final, les exclusions, i el rigorós criteri arbitral van acabar de descentrar als vilanovins, que es van emportar una derrota del primer desplaçament oficial de la temporada.

El Vilanova Cusal, te ara una setmana per corregir i millorar, abans d’enfrontar-se el proper dissabte a les 7 de la tarda al Pavellò del Garraf, amb el OAR Gracia de Sabadell, en que serà el debut a primera catalana davant la seva aficció.
A lamentar, en aquest primer partit, la lesió de Julio Cruz, que amb un trencament fibril·lar, es podria perdre els dos propers partits de lliga.

  
EL SÈNIOR B, PERD AMB EL GAVÀ EL PENULTIM PARTIT DE PRETEMPORADA

 C.H.GAVÀ C  42 – C.E.VILANOVA 21

Mal partit també del sènior B, en el seu penúltim partit de preparació per a la lliga catalana de tercera, amb una severa derrota a la pista del Gavà. Un partit i un desplaçament per a seguir rodant a un equip, que amb les noves incorporacions procedents del juvenil de l’any passat, necessita encara seguir treballant per assolir la necessària condició física i especialment automatitzar els mecanismes del seu joc.

El Gavà , molt més conjuntat, i amb més físic, no va tenir cap problema en imposar-se a l’esportiu, que va donar excessives facilitats en defensa, i no va tenir claredat d’idees en atac.

El sènior B, va mostrant però dia rera dia, un bon nivell de motivació i d’actitud, que sens dubte, acabarà donant els seus resultats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada