dilluns, d’octubre 11, 2010

PRIMERA VICTORIA DEL CUSAL A PRIMERA EN UN TREBALLAT PARTIT DAVANT L’0AR GRACIA DE SABADELL

 CE VILANOVA-CUSAL 33 –OAR GRACIA SABADELL 30
15-10 a la mitja part

CEVG: Joaquin, Edu, Carlos, Pepe (2), Jordi (4), Julio (3), Ricard (5), Adrià (5), Enric (3), Eloi, Javi (1), Quique (5), Ivan,  i Marc (5)
 
Victoria de l’esportiu CUSAL en el seu debut a casa a la categoria de primera catalana. L’ handbol Vilanova va derrotar a l’equip sabadellenc  de l’OAR Gràcia per  tres gols de diferencia, en un partit, que va controlar de cap a fi, anant sempre per davant en el marcador, i en el que només les excessives facilitats en defensa permetien als del Vallès mantenir-se dins del partit.

Passats els primers minuts d’igualtat  i respecte inicials, els locals més encertats en els seus atacs van agafar un còmode avantatge d’entre  3  i  5 gols, que van arribar a ser de 6 en alguns moments del partit. La passivitat en defensa, va permetre, que malgrat el control del partit, el Vilanova no el pogués trencar definitivament, i   els visitants poguessin arribar a manca de 5 minuts pel final a posar-se a només dos dels grocs, però una excel·lent aturada de l’Edu  i un ràpid contraatac finalitzat en gol, va deixar el marcador altra cop amb els 4 gols de diferencia; diferencia que ja va ser insalvable pels vallesans.

Globalment el Vilanova Cusal va jugar un millor partit que el dia del Mataró, però encara va mostrar no estar en les millors condicions, i va jugar només a estones. Tot i així, va ser suficient per superar un OAR que no va demostrar res d’extraordinari i que només amb la mica d’ordre a la pista va intentar obtenir alguna cosa positiva de la seva visita al Pavelló del Garraf.

La propera setmana, de nou partit a casa, en aquest cas davant del CH. Sant Vicenç.


EL SÈNIOR B,  DONA LA CARA DAVANT EL SANT QUIRZE
 C.E.VILANOVA 23 – CH SANT QUIRZE 28

El sènior B, va finalitzar la seva preparació de cara al proper inici de la lliga de tercera, amb una derrota davant el potent equip del Sant Quirze. Els vilanovins van donar la cara i van lluitar durant tot el partit, contra un equip més rodat i físicament més fort,  i van mostrar una substancial millora en relació als darrers partits de pretemporada.

La combinació entre els mes joves recent pujats del juvenils i els jugadors ja més experiència del sènior anterior, sembla que ja comença a donar els seus resultats, i fa esperar una bona temporada del segon equip de l’esportiu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada