diumenge, d’octubre 17, 2010

ENSOPEGADA DEL CUSAL A CASA DAVANT EL SANT VICENÇ

CE VILANOVA-CUSAL 24 –CH SANT VICENÇ 29

12-12 a la mitja part

CEVG: Joaquin, Edu, Pepe (1), Jordi (3), Ricard (5), Adrià (8), Enric (4), Eloi, Javi , Quique (2), Ivan, Genis, Cuti  i Marc (1)

Ensopegada del Vilanova Cusal al Pavelló del Garraf, en el tercer partit de lliga, i el segon jugat a casa consecutivament. S’esperava més dels grocs, que amb aquesta derrota deixen escapar els primers punts de la seva pista i desaprofiten una immillorable oportunitat de col.locar-se en una posició més còmode en la classificació.

Al Vilanova li van sobrar els darrers minuts de la primera part, i els darrers 10 de la segona, on no va saber aguantar la tensió i contrarestar el millor posicionament a la pista del Sant Vicenç. El partit va començar molt bé pels jugadors de l’esportiu, que amb ràpids contraatacs, i un excel·lent Joaquin sota dels pals, van posar-se 3-0 ràpidament, i amb un joc eficaç en atac i ferm en defensa, van dominar el joc davant un equip visitant que no podia aturar els bons minuts dels vilanovins.

D’una avantatge de 4 gols al minut 15, però es va passar a l’empat  a 12 al final de la primera part, amb us darrers minuts locals de desconcert que van possibilitat la igualtat en el marcador.

A la  segona , la igualtat i la disputa van ser la tònica dominant fins que els visitants van lograr refer-se i començar a controlar el partit, posant-se pel davant en el marcador. Dues exclusions però van tornar la oportunitat al Vilanova de reprendre el lideratge del partit, al munt 20 amb un solitari gol de diferència 22-21. Van ser uns instants de molta lluita i d’alternança constant en el marcador, i tot semblava preveure que el partit cauria de la banda local.

Va ser un miratge. El Cusal es va enfonsar en els darrers 8 minuts del partit, i de la potencial i quasi amarrada i treballada victòria es va passar a una severa derrota per 5 gols als finals dels 30 minuts. El jugadors del Baix Llobregat van saber jugar millor amb la tensió dels darrers minuts i van saber estar millor a la pista.

La propera setmana, l’Esportiu es desplaça a la pista del CH Llagostera, amb la obligació de refer-se de la derrota a casa, mentre el Sènior B , iniciarà la lliga, desprès de la suspensió per abandó del primer partit amb el Tortosa, enfrontant-se a casa amb el BM Pau Casals, i el Cadet debuta amb el Sant Joan Despí “B” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada