diumenge, de març 06, 2011

ARA COMENÇA L’HORA DE LA VERITAT

Primera Catalana fase de permanència

CH SANT FOST – CE VILANOVA-CUSAL
Pavelló municipal de Sant Fost dissabte 12 – 19.30 h.-


Aquest cap de setmana comença la segona fase de la lliga catalana d’handbol, i pel Vilanova-Cusal, dissabte al vespre comença l’hora de la veritat, l’hora del ser o no ser equip de primera. Ara ja no val a badar, i si els homes de Fede Velez i Pere Solé, volen seguir militant en aquesta primera catalana, caldrà oblidar moltes coses que han passat a dins i fora de l’equip en la primera fase, i sumar tots els esforços i voluntats possibles, per a mantenir la categoria i seguir l’any que ve aquí a dalt.


El Vilanova, te equip i qualitat més que suficient per a mantenir-se amb relativa tranquil·litat, ho ha demostrat en molts dels partits jugats fins ara, on quan s’ho ha proposat ha tutejat a tots els gallets de la categoria i ha fet un excel·lent handbol a la pista. El Cusal es, sens dubte, un millor equip del que va reflectir la classificació final, i un equip que en condicions normals, ara hauria d’estar lluitant, amb comoditat, per l’ascens.

Però les circumstancies han obligat als vilanovins a jugar aquesta segona fase, en el grup que lluitarà per la permanència, amb els equips del Mataró, Esplugues, Barberà, Calella, Sant Quirze, Sant Fost, Sant Esteve Sesrovires, OAR Gracia i Alcarràs. I atès que valen els resultats de la primera fase, per aquells equips que ja s’han enfrontat, el Cusal, surt de partida, en la setena posició del grup de 10, en la frontera del descens i a una posició de la salvació, ja que enguany baixaran a segona els darrers 4 equips classificats en aquesta fase de permanència.

I precisament, el primer partit, aquest dissabte a 2/4 de 8 a Sant Fost, enfrontarà al setè classificat el Vilanova, amb el sisè, el Sant Fost, en la primera gran final de la temporada. El que hem dit, ara ja no es pot badar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada