Primera Catalana – fase permanència

CH. SANT FOST 38 - CE VILANOVA-CUSAL 28
17-10 a la mitja part

CEVG: Joaquin,Marti,Julio (7), Enric (8), Genis (3), Adrià (5), Quique (2), Pepe (1), Adrian B., Roger (2), Juan P. i Jose A.

Un Vilanova molt lluitador, més compacte com a equip, malgrat les nombroses i significatives baixes de jugadors del primer equip, que es van haver de suplir amb els joves jugadors del B, va donar la cara i va demostrar maneres i voluntat a la pista del Sant Fost, en la primera final de cara a mantenir la permanència a la primera catalana d’handbol.

Però segurament, la manca de suficient confiança en les pròpies possibilitats,  algunes errades en atacs clars i molts tirs a la fusta, i una defensa poc conjuntada i de poc pes, van acabar possibilitant un resultat, realment excessiu pel vist a la pista.

El Vilanova no va fer un mal partit, va aguantar l’empat a 2 els primers cinc minuts, però desprès no va poder amb l’atac local, que sense fer res de l’altre mon, se’n va anar al descans amb un còmode avantatge de 7 gols, i amb els vilanovins només amb 10 gols al marcador.

A la segona part, el Vilanova, va reaccionar i va oferir el seu millor joc del partit en els primers quinze minuts , en el que amb un joc ràpid i ben trenat es va posar a només 4 gols dels locals, i per uns moments va semblar possible la remuntada. Però un parcial del Sant Fost de 6-1, la lesió de l’Adrià , i l’esgotament dels grocs, va tornar a posar la distància de 10 gols entre els dos equips, que ja es va mantenir fins el final.

En resum, partit, seriós, voluntariós i lluitat per part del Vilanova, davant un equip que només va posar sobre la pista més experiència i sort que els del Garraf. Bons partits de l’Enric i el Julio, amb 8 i 7 gols respectivament, i del jove Martí sota els pals, aturant dos penals.

La setmana que ve, segon matx ball  d’aquesta lliga, en aquest cas a casa davant l’handbol Esplugues.