dilluns, de novembre 22, 2010

DOLOROSA DERROTA DEL CUSAL A CASA

Primera Catalana grup B
CE VILANOVA-CUSAL 15 – GEiEG GIRONA 24
6-14 a la mitja part

CEVG: Joaquin, Carlos, Enric (1), Quique (1), Genis (3), Ricart (6), Ivan(1), Tomàs , Cuti, Roger, Pepe, Xavi (1), Sebas (1) i Marc (1)

Mal partit del Vilanova Cusal, davant del rival que el precedia en la classificació, i que potencialment no havia de suposar un obstacle insalvable per a sumar els 2 punts a casa. Però els del Garraf, amb un equip farcit de baixes, i jugant sense primera línia, no van poder superar els gironins en cap moment , i les xifres del partit, 6 gols en la primera part i 15 en tot el partit son prou significatives. Els vilanovins no van arribar a entrar mai en el partit, i van ser incapaços de fer un joc mínimament enllaçat i coherent.

Aquesta segona derrota a casa, frena les aspiracions vilanovines de pujar llocs en la classificació, però els resultats generals dels altres equips, possibiliten que encara, malgrat tot, mantingui la cinquena plaça, per damunt del tall de la lluita per l’ascens.

La propera setmana el Cusal te el dificilíssim desplaçament a la pista del líder, l’Handbol La Garriga, un equip imbatut fins al moment, amb un equip que ve de la lliga nacional i que es el principal candidat a guanyar aquesta lliga. Caldrà refer la moral de l’equip per a fer un equip amb garantia de lluitar a la pista vallesana.




Sènior B
Tercera catalana grup B
Derrota del sènior B a la pista del Gavà
CH.GAVÀ 34 - C.E.VILANOVA B 16
20-6 a la primera part

CEVG: Carlos, Edu, Sergi G, Roger, Javi, Adri, Sebas, Francesc, Pol, Jose M, Ivàn, Sergi M, Isma, Jose A.

Partit per oblidar per part de l’esportiu, sobretot a la primera part on, tot i uns bons primers minuts, una sèrie de precipitacions en el llançament i errades en les passades, van significar contracops molt fàcils per part dels locals, que els van servir per posar nerviosos als vilanovins i que ni tan sols el temps mort demanat servís per redreçar la situació, i amb un parcial de 10 a 0, van sentenciar el partit ja al minut 23 de la primera part, on es va arribar amb resultat de 20 a 6.

A la segona part es va veure un altre partit, el Gavà, que no es va relaxar en cap moment, va sortit molt fort decidit a eixamplar encara més la diferència al marcador, però, els vilanovins, si que van saber millorar el seu joc, sobretot en defensa, i així es va poder veure un bon partit d’handbol a la segona part, on es va plantar cara a uns dels favorits per l’ascens de categoria, que conta tots els seus partits amb victòria dins del grup.

La propera setmana, l’Esportiu rep a l’A.E. Aula on l’equip intentarà refer-se del resultat davant del Gavà i demostrar que ha estat un accident i que no taca la bona marxa que aquest equip tan jove porta enguany


Cadet
Segona catalana Grup C
Derrota del cadet davant un rival molt superior
C.E.Vilanova 15 – CH Sant Llorenç-Sant Feliu 42
6-23 a la primera part

CEVG: Humbert, Roger, Gabi, Joel, Adrià, Pau, Raúl, Artur

Es presentava un partit força difícil aquest cap de setmana per als nois de Sergi Porras i Jordi Cutillas ja que rebien al líder imbatut de la categoria, el Sant Llorenç. El partit va començar amb gol inicial de l’Esportiu, l’ únic avantatge del que van poder gaudir els vilanovins en tot el partit ja que després els del Baix Llobregat van passar per sobre dels garrafencs. Tant és així que a la mitja part el marcador reflectia un contundent 6 a 23. La segona part va seguir la mateixa tònica però als últims 15 minuts una millora en el joc dels locals va permetre maquillar una mica el resultat deixant-lo en el definitiu 15-42. Cal destacar que el parcial de la segona part va ser de 9 a 19. Així doncs cal seguir treballant per aconseguir conjuntar una mica més l’ equip i aconseguir que els joves jugadors s’adaptin entre ells. Cal tenir en compte que hi ha jugadors que aquest any donen els seus primers passos en el món de l’handbol.


INFANTIL
Lliga escolar Consell Esportiu del Baix Llobregat
CE Vilanova 19 – E. DB Gavà A 24

CEVG: Franc, David, Eloi, Ivan, Martí Rull, Pere, Gerard, Enric, Jordi, Miquel, Marc Linares, Martí Sanchís, Joan Pol, Marc Gallart

Partit molt intens el disputat el passat dissabte, el primer que jugaven a casa els vilanovins, i malgrat no assolir la victòria, els nois van fer un bon partit davant un equip que els superava abastament en el físic, però no així en la tècnica. Només cal recordar que la passada temporada, aquest equip va marcar 60 gols als vilanovins, guanyant-los per més de 50, per tant no cal ser molt viu per adonar-se del bon treball que estant fent, tant els nois, com els seus entrenadors.


PROPERA JORNADA:

Primera Catalana :
CH. La Garriga - CEVG Cusal
Tercera catalana:
C.E.Vilanova – AULA associació Esportiva
Cadet:
Castelldefels - C.E.Vilanova
Infantil:
EH Almeda Cornellà - CE. Vilanova

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada