dilluns, de novembre 29, 2010

DERROTA DEL CUSAL A CAMP DEL LIDER

Primera Catalana grup B

CH. LA GARRIGA 40 - CE VILANOVA-CUSAL 22

16-12 a la mitja part

CEVG: Joaquin, Marti, Quique (4), Genis, Jordi (7), Ivan(1), Cuti (2), Roger(2), Pepe (1), Xavi , Adrià (5), Eloi.

No va poder el Vilanova treure cap punt de la pista del líder, en un partit que va tenir dues parts molt diferenciades, i al que li van sobrar algunes decisions arbitrals que van perjudicar qualsevol intent dels  visitants d’obtenir algun resultat positiu.

El Cusal va jugar una primera part força disputada, aguantant les envestides d’un equip , el líder del grup, que compta amb jugadors amb molta experiència i que havien jugat en categories superiors, però que van haver d’esforçar-se per imposar el seu joc, davant un equip visitant que feia de la velocitat la seva millor arma.

A la segona part, les decisions arbitrals i les exclusions rigoroses  van obligar als grocs  jugar diferents fases amb només 4 jugadors a la pista, i van impedir qualsevol  reacció vilanovina, i van facilitar la clara Victoria dels vallesans.


La propera setmana l’Esportiu, que momentàniament ha caigut a la setena  posició, rep la visita del H.Sant Quirze, vuitè classificat, en el darrer partit d’aquesta primera volta, i amb la obligació de no deixar escapar més punt a casa i esmenar els darrers mals resultats, si vol consolidar-se a la zona tranquil·la de la classificació i mantenir les esperances de lluitar per l’ascens.

Sènior B

Tercera catalana grup B

Els pals i els errors condemnen al Vilanova

C.E.VILANOVA  B  17 – A.E. AULA 22

8-11 a la primera part

CEVG: Antonio,  Edu, Sergi G (2), Roger (6), Javi (4), Adri, Pol, Jose M, Ivàn (1), Sergi M, Jose A.(1), Juan P. (1), Sergio (2) i Alberto.

Mal partit del Vilanova B, davant d’un rival molt inferior als locals, però que es va aprofitar de la manca d’encert vilanoví de cara a porteria i dels nombrosos errors en la circulació de la pilota. Les precipitacions i les imprecisions van fer perdre un partit que en condicions normals s’havia d’haver guanyat amb claredat.

La nota positiva del partit, l’esperit de lluita dels grocs, que malgrat el resultat advers, i l’ensopegada contra la fusta, van lluitar fins al darrer moment.

Partit de pocs gols degut a la  manca de gol de locals, i al  fluix joc visitant. Els pals es van convertir en protagonistes a la primera part, evitant que el CEVG seguis el ritme dels visitants, que a poc a poc van agafar una distancia en el marcador que ja es va fer insalvable.

A la segona part, de nou les imprecisions i les presses, van deixar a l’Aula el camí lliure per a distanciar-se augmentant la distancia en el lluminós, fins al resultat final.


Cadet

Segona catalana Grup C

Àmplia victòria del Castelldefels

CH. Castelldefels  50 - C.E.Vilanova  12

CEVG:  Humbert, Roger, Gabi, Joel, Adrià, Pau, Raúl, Artur


INFANTIL

Lliga escolar Consell Esportiu del Baix Llobregat

EH Almeda Cornellà 23 - CE Vilanova 19

CEVG: Franc, David, Ivan, Martí Rull, Pere, Gerard, Enric, Adrià, Miquel, Marc Linares, Martí Sanchís, Joan Pol, Marc Gallart

Tot i no jugar al seu millor nivell, els nois de l’infantil segueixen la seva progressió i malgrat un arbitratge desafortunat van lluitat pel partit en tot moment. La segona part del partit va ser molt millor que la primera i els vilanovins segueixen refermant els conceptes defensius amb bones interceptacions de passades que els van permetre fer alguns contraatacs, però amb poc èxit de cara al marcador. Hauran de seguir millorant en atac per aconseguir victòries

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada