UN MAL INICI DE PARTIT COMDEMNA A LA DERROTA AL CUSAL

Primera Catalana grup B

CE VILANOVA-CUSAL 27 – CH SANT QUIRZE 33
11-15 a la mitja part

CEVG: Joaquin, Carlos, Enric (7), Quique (6), Jordi (10), Roger, Genis (2),  Cuti (1), Pepe, Sebas, Eloi, Tomàs (1), Jose A., Juan P.

Un Vilanova amb baixes significatives i havent de tirar de jugadors de l’equip B, no va poder trencar amb la mala ratxa de resultats dels darrers partits, i va sumar una nova derrota a casa, davant d’un rival directe en la lluita per estar damunt del tall que dona dret a la lluita per l’ascens i dona la tranquil·litat de no haver de barallar-se per mantenir la categoria.

El Handbol Sant Quirze va sortir molt posat en el partit, més conscient del que es jugava i en uns primers minuts de força encert va posar en el marcador un 1 a 6 que a la fi, va ser insalvable pels locals. Els grocs , fluixos en defensa i poc encertats en atac, van viure un inici de partit desconcertats i sense trobar la fluïdesa del seu joc.

Malgrat tot, un intent i  l’esforç dels vilanovins per reenganxar-se al partit semblava tenir el seu fruit, amb una aproximació en el marcador a un sol gol, 6-7, però que no va tenir continuïtat, tornant els vallesans a distanciar-se al descans amb un 11-15 que feia justícia al vist sobre el parquet del pavelló del Garraf.

A la segona part, sortida amb més decisió i consistència, que va possibilitar una nova aproximació a un gol, 18-19, i que semblava donar ales als locals per a imposar-se definitivament als visitants, però de nou la manca de continuïtat en la intensitat, acompanyada en aquesta ocasió per desconcertants decisions arbitrals que perjudicaren i descentraren als grocs, va fer impossible la remuntada.

Aquest desconcert va fer abaixar els braços al Cusal, que va acabar mostrant la seva impotència davant d’un rival a priori més inferior que els del Garraf. Els 10 gols de Jordi, els 7 de l’Enric i els 6 del Quique, no van ser suficients per a sumar dos punts que eren importantíssims i col·loca provisionalment a l’Handbol Vilanova penúltim de la classificació, així si a només 2 punts de la cinquena posició.