El Vilanova segueix sense aixecar el cap i encadena una nova derrota a Sabadell

Primera Catalana grup B

OAR GRACIA SABADELL 32  - CE VILANOVA-CUSAL 26
16-15a la mitja part

CEVG: Joaquin, Carlos, Quique , Genis,  Cuti , Enric (3), Pepe(1),  Adrià (11), Jordi(3), Juan P.(1), Tomàs(2) i Marc (5).

No va fer un mal partit el Vilanova a la pista del cuer l’OAR Gracia de Sabadell, però la suma de masses factors en contra, alguns de propis i altres d’imponderables van fer que la victòria que al minut 45 semblava lligada, al final dels  60 reglamentaris es quedés al Vallès.

La manca d’encert en alguns atacs claus, la manca d’intensitat en defensa en moltes fases del partit, els dos penals fallats, les exclusions, la vermella de Jordi Soler al minut 5 de la segona part, la lesió de Pepe al minut 13, i les dues vermelles finals per Enric i Tomàs, van ser massa dificultats juntes perquè els grocs poguessin sumar els dos punts de la seva visita a la Zona Hermètica de Sabadell.

A una primera part fluixa, especialment en defensa, però amb un joc globalment millor que el dels locals, que els vilanovins no aconseguien transformar en superioritat en el marcador, va seguir una segona part molt més intensa, on els grocs van donar la volta al marcador, i assolir un avantatge de 4 gols 20-24, en el minut 16. Van ser els millor minuts dels vilanovins en el partit, però els del Garraf, van ser incapaços de matar el partit i mantenir aquesta, a priori, còmode avantatge, de tal manera, que l’OAR va recuperar primer amb un parcial de 4-0 l’empat en el marcador, i desprès va desfer-se de la resistència visitant, que va acumular massa tensió a la pista i a la banqueta pròpia. Cosa que els locals van aprofitar per marca 12 gols en els darrers 15 minuts de partit per dos dels vilanovins, i emportar-se una importantíssima victòria per ells, que els allunya de la cua de la classificació en perjudici d’un Vilanova que una setmana més no aconsegueix remuntar i que caldrà faci un anàlisi rigorós dels darrers partits i de la situació interna de l’equip si no es vol veure abocat al descens.

Sènior B

Tercera catalana grup B

Important victòria  del Sènior B al Pavelló del Garraf

C.E.VILANOVA  B  28 - CH TORTOSA 26
17-15 a la primera part

CEVG: Antonio, Martí, Jose A, Roger, Javi, Adri, Sebas, Sergio, Isma, Francesc, Sergi i Jose M.

Tercera victòria de la temporada del sènior b en un partit on el més important ha estat la victòria, davant un jove, voluntariós i lluitador Tortosa, que va deixar una gran imatge al Poliesportiu del Garraf, i que va posar les coses molt difícils a uns vilanovins que tot i semblar superiors al rival no van saber reflectir aquesta suposada superioritat al marcador.

Un bon inici de partit, amb una defensa intensa, contracops letals i atac fluït, van fer que ràpidament els vilanovins agafessin rendes al marcador de fins a cinc gols, però, incomprensiblement, als últims deu minuts d’aquesta primera part, els visitants, van retallar distancies al marcador degut a les presses i imprecisions locals, posant-se dins del partit i deixant el marcador al final dels trenta minuts en 17 a 15.

A la segona part, els jugadors del l’esportiu, van sortir decidits a posar distància en el marcador, però, els tortosins, amb un joc intens i amb molta fe en les seves possibilitats, fins i tot, va aconseguir posar-se davant al marcador en fases del partit, amb dos gols de renda, el que va donar pas a un final emocionant, on els vilanovins, llavors si van estar millor a la pista i van saber eixugar la diferència al marcador i agafar-ne dos gols de renda que serien definitius amb el 28 a 26 final.