Primera Catalana grup B

C.H.SANT VICENÇ 26 - CE VILANOVA-CUSAL 25
13-11 a la mitja part

CEVG: Joaquin, Marti, Quique(3) , Genis(2),  Gerard , Enric (2),   Adrià (5), Jordi(6), Juan P. Tomàs, Ivan(1), Xavi, Julio (4) i Marc (2).

Desprès de l’aturada nadalenca, l’Esportiu es va reincorporar a la competició de primera catalana, amb el desplaçament, a priori, assequible a la pista del Sant Vicenç, un rival directe per les places de la tranquil·litat, però que ja va donar el primer ensurt als grocs en el partit d’anada jugat al Pavelló del Garraf. Desprès de les darreres derrotes, amb l’any nou i la recuperació del Julio, s’esperava que el Cusal podés obtenir un resultat positiu d’aquesta primera  sortida.

No va ser així, i els vilanovins, malgrat millorar el seu joc, especialment en actitud i voluntat, no van poder sumar cap punt, en un partit que va tenir dues cares molt definides, i a on van tenir la seva oportunitat, a mitjans de la segona part, desprès d’anar tot el partit per darrera en el marcador fins a la meitat del segon temps.

A la primera part, algunes imprecisions en atac d’un Vilanova que no acabava de fer el seu joc, una defensa excessivament tova, i sobre tot l’encert demolidor del lateral 21 del Sant Vicenç, van  posar els locals per davant 13-11 els primers 30 minuts.

A la segona, els visitants van sortit amb més intensitat, i fruit d’això van arribar a l’empat a 15 al minut 6, i  amb empats successius fins al 20 – 20 del minut 15. A partir d’aquí el partit va entrar en una fase de màxima igualtat , conscients ambdós equips d’estar en la fase decisiva del partit, i que aquest es podia decantar cap a qualsevulla de les dues bandes. Van ser 5 minuts sense que es marqués cap gol. Un parcial de 2 -0 pels de Sant Vicenç va decantar a favor seu aquesta igualtat.

Els darrers minuts del partit, de gran intensitat i incertitud, van ser resolts millor pels locals, que davant les precipitacions dels grocs, van estar més ficats en el partit. Amb tot, dos gols en els darrers minut i mig dels vilanovins van estar a punt de donar el tomb al marcador, però lamentablement no hi va temps suficient. Derrota per la mínima  i caldrà seguir treballant per tornar la confiança i la seguretat a un equip i a uns jugadors que ara per ara, no semblen creure suficientment en les seves possibilitats.

Sènior B
Tercera catalana grup B

Bona defensa del sènior B però insuficient per guanyar
C.H. Sant Joan Despi 21 - C.E.VILANOVA B 20
11-9 a la primera part

CEVG: Antonio, Edu, Sergio, Roger, Javi, Matias, Sebas, Juan P, Adri, Jesús, Francesc, Iván, Isma, Jose A.

Nova derrota del senior B davant un dels rivals a la mateixa zona de la classificació on es va pagar molt cara la falta d’encert a l’atac i que va fer que el gran partit en defensa i la grandíssima actuació a la porteria quedessin en no res.
La primera part, ja va donar mostres de com serien els seixanta minuts, els vilanovins, molt ben posicionats en defensa, no deixaven maniobrar als locals i recuperaven pilotes una vegada rera l’altra, però, que es perdien en dolentes transicions ofensives o en atacs poc fluïts, donant al partit uns guarismes molt baixos per ambdós equips i partit ajustat i lluitat sense grans avantatges al marcador.
La segona part, va ser idèntica a la primera, atacs dolents dels vilanovins, molt bona defensa i extraordinari treball a la porteria que van portar fins al final del partit el marcador ajustat i un final vibrant i agònic, que va caure del costat dels locals amb una mica més encert de cara a porteria.