Primera Catalana grup B

CE VILANOVA-CUSAL 33 – CH LLAGOSTERA 38
15-14 a la mitja part

CEVG: Joaquin,Carlos, Quique(3) , Cuti (1), Enric (9),  Jordi(9), Juan P. Tomàs (2), Ivan(2), Xavi, Julio (4) , Marc (2), Roger (1),i Sergi.

Tenia el Vilanova la necessitat de guanyar aquest partit, per no perdre el fil de la classificació, i val a dir que malgrat les significatives baixes que arrossegava, i presentar un equip amb jugadors del B, el Cusal, va donar la cara, va lluitar, i va estar a un no res de quedar-se amb els punts al Pavelló del Garraf, però un xic de mala sort, i especialment una discutible actuació de la parella arbitral, que va castigar amb severitat l’àrea local, amb penals i exclusions, com la rigorosíssima vermella pels tercers dos minuts de Julio al minut 4 de la segona part,  van minvar significativament l’atac groc, que malgrat els 9 gols de Jordi i els 9 de l’Enric, no van poder contrarestar l’eficàcia visitant.

El partit va començar amb força igualtat i amb el respecte mutu que els dos conjunts es tenien, però ràpidament amb hàbils contraatacs els vilanovins es posaren per davant en el marcador, fins que va venir el primer recital arbitral d’exclusions, que van permetre als visitants primer apropar-se en el marcador, i després amb un parcial de 0-6 posar-se per davant. El Cusal, però no es va rendir, i va tornar dins del partit, i arribar a la mitja part amb un mínim avantatge d’un gol.

A la segona part, molts minuts d’intensitat per ambdós conjunts, amb un intercanvi constant d’atacs i gols, però de nou les exclusions i les decisions discutibles dels arbitres van trencar el partit, i possibilitar moments de desconcert  dels vilanovins, que aprofitaren els de Llagostera per assegurar el seu resultat i gestionar millor aquest parcial d’incertesa. El Vilanova, no es va rendir, i tornà a prémer l’accelerador i a lluitar per la victòria, però van ser masses adversitats juntes i l’esforç dels del Garraf es va quedar una vegada més sense premi.

La propera setmana una nova prova de foc, davant un directíssim rival en la classificació, Sant Esteve de Palautordera.

Sènior B

Tercera catalana grup B

L’Alcover sorprèn a un Vilanova que surt fred

C.E.VILANOVA  B  23 – CH Cator Alcover 24
12-14 a la primera part

CEVG: Antonio, Edu, Sergio (2), Sergi G. (2), Sergi M.(2), Roger(4),  Matias(1),  Adri(2), Jesús(1),  Isma, Jose A.(7), Jose(1), Ivan i Pol(1).

Es va tornar a repetir la història de la passada setmana, i el Vilanova, malgrat fer un bon partit va tornar a perdre per la mínima, aquest cop a casa, i davant el cuer de la classificació. L’Esportiu va sortir molt fred a la pista, sense acabar d’entrar en joc, amb moltes precipitacions a les transicions. Fredor, precipitació i mala punteria de cara a la porteria van ser les característiques d’una primera part en que els locals van anar sempre per darrera en el marcador.

A la segona part, el joc dels grocs va millorar substancialment i de mica en mica va anar entonant fins aconseguir l’empat a 20 en el minut 16. Semblava que el més difícil ja estava fet, i els següents van ser els millors minuts vilanovins, que va poder agafar una renda de dos gols, 22-20, que tal com havia anat el partit fins aleshores era prou significativa, però els locals no van poder consolidar aquesta distància i  uns pocs moments de relaxació els va aprofitar l’Alcover per tornar a posar-se per davant amb un 0-3 preocupant.

El partit va entrar en els darrers 2 minuts amb empat a 23, i de nou la discutible actuació arbitral (la mateixa parella de ball de l’anterior partit de l’equip A), que no va castigar una falta a l’àrea visitant i si un penal a la local, va decidir el resultat final.