Millor partit de l’any pel Vilanova, però de nou sense premi final

Primera catalana
CH SANT E.PALAUTORDERA 29 - CE VILANOVA-CUSAL 28
11-13 a la mitja part

CEVG: Joaquin,Carlos, Quique(1) , Cuti (2), Enric (4), Jordi(4), Ivan(1), Xavi, Julio (8) , Adrià (4), Genis (3), i Gerard (1).

Bon partit del Vilanova a la difícil pista del Sant Esteve de Palautordera, possiblement el millor partit del que portem de 2011, un partit molt intents on es va lluitar pràcticament els 60 minuts, i on només petites errades en alguns moments i de nou, rigoroses i discutibles decisions arbitrals, als minuts finals del matx van fer perdre als groc dos punts que tenien ja en el sarró.

El Sant Esteve que lluita per estar a la fase d’ascens, va sortit molt motivat a la pista, amb un joc ràpid, decidit i eficaç, que va sorprendre als vilanovins, als que va col•locar un 4-0 en els primers 5 minuts de partit. Després de fallar tres atacs consecutius els homes de Fede Velez i Pere Solé, van capgirar la dinàmica del partit i van superar el marcador amb un parcial al seu favor de 0-5. A partir d’aquí el partit va entrar en una fase de més igualtat, però sempre sota el control dels visitants, que van arribar al descans amb l’avantatge de dos gols.

A la segona part, i malgrat el Cusal va tornar a fallar els primers atacs, els vilanovins van jugar bons minuts , amb intensitat i força, que els portaren a obtenir la màxima diferencia del partit 12-17. El Sant Esteve però no es va rendir, i animat pel seu públic, pressionà als vilanovins i s’apropà en el marcador fins a l’empat a 24 a manca de cinc minuts pel final. En aquets darrers minuts del partit, el cansanci dels jugadors del Garraf, pel gran esforç fet durant tot el partit, i unes sorprenents exclusions de Jordi Soler, i targetes vermelles al Gerard i al Julio, van fer impossible superar a uns locals que desprès de veure el partit perdut van lluitar també fins al final per sumar uns punts molt importants.

El dissabte que ve, una altra final, amb el Sant Esteve Sesrovires, al Pavelló del Garraf.