diumenge, de febrer 06, 2011

Important i treballada victòria del Cusal a casa

Primera Catalana grup B


 CE VILANOVA-CUSAL 32 – CH SANT ESTEVE SESROVIRES 25
12-16 a la mitja part

CEVG: Joaquin,Martí, Quique( 2) , Cuti (5), Enric (1),  Jordi(2), Ivan, Julio (6) , Adrià (10), Genis (1), Marc, Roger (1), Ricart (4)  i Gerard.
 
Per fi l’handbol Vilanova va poder trencar la ratxa de derrotes consecutives i assolir una importantíssima i treballada victòria a casa davant d’un rival directe en la lluita per la supervivència a la categoria. Una victòria que no va ser gens fàcil , en un  partit on tots els jugadors locals van haver d’esforçar-se i lluitar amb intensitat i concentració, i que només es va decidir als darrers 10 minuts, quan els vilanovins van imposar un parcial de 10 a 2 que va decantar definitivament el partit cap al Garraf.

El partit va començar bé pel Cusal, que després dels minuts inicials de tanteig, va  agafar un primer avantatge en el marcador de 3 gols, i van jugar uns bons minuts. Però els de Sant Esteve, conscients també del que es jugaven, no es van rendir i van apretar amb una gran reacció que els posà per davant en el marcador, i amb el control del partit a les seves mans. Van ser  els millors instants visitants que arribaren al descans guanyant de 4.

A la segona part, va seguir  el joc intens, ràpid, amb intercanvi de gols, que el Cusal no aconseguia retallar. La diferencia de 3-4 gols a favor dels visitants va fer aplanar de nou el fantasma de la derrota, però aquesta vegada, la reacció del Vilanova, va ser decidida i  potent, i al minut 19 d’aquest segon temps va posar l’empat a 22 al marcador , i malgrat un intent de reacció del Sant Esteve amb el 22-23, les ganes de guanyar el partit i l’eficàcia i el bon joc de l’Esportiu en el tram final del partit, van ser definitives per deixar aquests vitals 2 punts a casa.

La propera setmana, dissabte al vespre, desplaçament a Girona per jugar davant del GEiEG, un dels equips punters de la categoria.




L’Esportiu dona la cara  davant d’un equip superior



Cadet

Segona catalana Grup C

CH Martorell 53 - Club Esportiu VNG 14





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada