diumenge, de febrer 20, 2011

Un líder intractable atropella al Vilanova al Pavelló del Garraf

Primera Catalana grup B

  CE VILANOVA-CUSAL 23 – CH.LA GARRIGA TAMAYO 37
9-19 a la mitja part

CEVG: Joaquin,Marti,Julio (2), Jordi (4) , Genis (7), Adrià (2), Marc (4), Gerard (1), Cuti (1), Ivan, Quique (2), Xavi i Tomàs.

Va passar el líder pel pavelló del Garraf, i demostrant perquè es el líder imbatut. Va passar atropellant als jugadors locals, que en cap moment van poder fer res per aturar l’allau de joc i efectivitat de cara a porteria que van demostrar els vallesans.

Els de La Garriga van sortir disposats a resoldre el partit per la via ràpida, i des del primer minut, van fer un joc ràpid, intens, amb les jugades i els atacs clars i contundents, que els grocs no sabien com contrarestar.


Va donar la sensació, que els vilanovins, donaven  el partit per perdut ja abans de començar, i van donar una imatge, molt lluny de la que s’ha vist en altres ocasions. Davant d’un equip superior, el Cusal, no va mostrar el que realment sap fer.

Els visitants, només es van relaxar en els darrers 5 minuts del partit,  on un parcial de 5-0 pels vilanovins, va maquillar una mica el resultat que hagués pogut ser escandalós.


Els jugadors de l’esportiu, segurament tenien el cap més en el proper partit i darrer d’aquesta primera fase de classificació, que el proper cap de setmana els enfrontarà al Sant Quirze a fora, amb una altre dels rivals directes per la permanència a la categoria. Desprès d’aquest partit, començarà la veritable lluita en un nou grup, per a mantenir l’equip a primera catalana.



Tercera catalana grup B



Cadet
Segona catalana Grup C

     CH Sant Joan Despí 42 -Club Esportiu VNG  19


Lliga Consell Baix Llobregat 2a fase

1 comentari: