diumenge, de febrer 13, 2011

Un Vilanova de circumstàncies lluita i dona la cara a Girona

Primera Catalana grup B

 GEiEG Girona 32 - CE VILANOVA-CUSAL 16
14 - 6 a la mitja part

CEVG: Joaquin,Antonio, Enric (3),Julio (4) , Genis (7), Roger, Xavi, Sergi G.(2), Sergio, Juan P., i Adrian.

El Vilanova Cusal va visitar dissabte la difícil pista del GEiEG de Girona, un dels equips capdavanters de la classificació del grup B de primera, amb un equip circumstancial, degut a l’absència (per baixa, lesió i compromisos) de la majoria de jugadors de l’equip A, només 4 jugadors del primer equip, i amb el reforç dels joves jugadors del B, aprofitant que aquesta setmana l’equip de tercera descansava.


Malgrat això, i malgrat la dificultat de jugar amb un rival dels forts del grup, amb una experiència contrastada a la categoria, el Vilanova, va fer un partit molt seriós, va lluitar els 60 minuts i va donar la cara en tot moment, intentant jugar el seu partit i aprofitar el joc, sobre tot els jugadors més joves, per anar entrant i acomodant-se a aquesta categoria. Bon partit dels jugadors veterans i bon partit del Genis que amb 7 dianes va ser el màxim realitzador dels grocs.

El resultat mostra la clara superioritat dels locals, però un resultat excessivament abundat pel vist realment a la pista, i fruit en part per l’arbitratge descaradament casolà, d’una parella de jutges molts joves que no van saber imposar un criteri objectiu i van castigar amb rigoroses faltes i exclusions el mermat equip vilanoví .

El partit només va tenir història els primers 5 minuts, amb un empat a 2, desprès del que els gironins ja van agafar les rendes del partit per arribar guanyat amb claredat.

Ara a l’espera dels dos darrers partits d’aquesta fase, el proper dissabte a casa davant el líder, l’Handbol La Garriga, i l’altre davant el Sant Quirze, caldrà anar fent números i preparant la difícil lluita en el grup de la permanència.  

Sènior B
Tercera catalana grup B
descansa

Segona catalana Grup C
Victòria justa dels cadets davant els tarragonins

Lliga Consell Baix Llobregat 1a fase
Bon inici de la segona fase amb victòria a domicili dels infantils


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada