Primera Catalana grup B

CE VILANOVA-CUSAL 39 – CH Sant Esteve P. 33
16-12 a la mitja part

CEVG: Joaquin, Martí, Pepe (1), Adrià (5), Enric (4), Eloi, Javi (1) , Quique (3), Genis (3), Jordi (11), Ricart (6), Ivan, Tomàs (4) i Marc (3)

Bon partit del Vilanova Cusal davant d’un rival incòmode, el Sant Esteve de Palautordera, que no li va posar les coses fàcils, i que va lluitar durant tot el partit obligant als vilanovins a estar en tensió i concentració els 60 minuts reglamentaris.

Els vilanovins van controlar el partit perfectament, amb un extraordinari Joaquin a la porteria i un Jordi Soler resolutiu en l’atac, amb 11 gols, i no van donar cap opció als visitants per a intentar endur-se’n algun punt del pavelló del Garraf.

A la primera part, una mica més igualada, els grocs no van acabar d’aprofitar alguns atacs i situacions clares de gol, i tampoc van ser afavorits pels rebots, que mantenien als visitants dins del partit, i un arbitratge rigorós i un xic desconcertant no permetia ni el joc fluït ni l’avançament definitiu en el marcador.

A la segona, el joc del Cusal va millorar i va dominar clarament el temps del partit i el resultat, i només les exclusions locals a la meitat del temps parcial, van fer possible una lleugera aproximació a tres gols (25-22) del Sant Esteve, però que ràpidament va ser contestada, tornant a posar en evidencia la superioritat local en els següents minuts del partit. Amb el partit decidit, els darrers minuts es van convertir en una anada i tornada ràpida per la pista, amb un cert descontrol i gols constant per parts dels dos equips.

El Vilanova, que la propera jornada visitarà la pista de l’altre Sant Esteve, el Sesrovires, recupera així posicions a la taula classificatòria, i torna a creure en les seves possibilitats de fer un bon paper a la primera catalana.

Cadet

Segona catalana Grup C
El Vilanova fa un bon partit però no pot amb el Cornellà

CE VILANOVA 16 – CH Cornellà 28

El Cadet del Vilanova, va evidenciar bones maneres i millores en el seu joc, i va ser capaç d’aguantar el partit davant un equip més rodat com és el Cornellà. Amb una primera part molt digne, no va poder respondre a la pressió dels visitants i a la segona, i va acabar perdent davant l’equip del baix Llobregat.