Dolorosa derrota del Cusal al Pavelló del Garraf

Primera Catalana – fase permanència

CE VILANOVA-CUSAL 23 - CH CALELLA24
10-10 a la mitja part

CEVG: Joaquin,Marti,Julio (2), Jordi (3), Genis, Adrià (6), Quique (2), Pepe , Jose A., Jonathan (4), Marc (5), Gerard, Roger (1), i Cuti .

El Vilanova va patir el dissabte una dolorosa derrota a la seva pista, el Pavelló del Garraf, davant, l’Handbol Calella, un rival molt directe en la lluita per la permanència. Dolorosa per la manera com es va produir, i dolorosa perquè els vilanovins eren conscients de la seva superioritat com equip, i de la necessitat vital de guanyar aquests dos punts per a seguir avançant cap a la salvació. Molt dolorosa, perquè desprès de remuntar un mal inici i un marcador de 1-6 en el primer quart de partit, i de posar-se amb tres gols d’avantatge en els darrers 10 minuts, van arribar empatats a manca de 8 segons pel final, i els visitants van saber aprofitar la possessió de la pilota per resoldre positivament el seu atac i emportar-se dos punts per ells també fonamentals.

El Cusal va pagar l’esforç de la primera part, on un mal inici el va fer anar sempre a remolc dels visitants, que sense fer un gran joc, si resolien més eficientment els seus atacs. Els dos equips conscients del que hi havia en joc, es van mostrar molt tensos i amb respecte pel rival, cosa que es va manifestar en els pocs gols que van pujar al marcador. Van ser moments de desconcert local, que el Calella va aprofitar, amb més decisió, per posar-se per davant amb aquesta còmode avantatge de 1 a 6. Vam haver d’esperar al minut 20 per començar a veure una reacció local, que no va lograr atrapar als del Maresme fins al minut 29, amb un empat a 10 que va portar al descans.

A la segona part, el Vilanova, semblava més decidit i amb les idees més clares, agafant el lideratge en el marcador, amb una renda de 2-3 gols, que podia semblar decisiva. Però el Calella no es va rendir, i va seguir lluitant. Es van poder veure minuts de gran igualtat, tensió i intensitat per part d’ambdós conjunts. El Vilanova, però,  no va poder trencar el partit definitivament, va resoldre malament els darrers atacs i la situació  es va decantar  finalment, amb una mica de fortuna, del cantó visitant,