diumenge, d’abril 10, 2011

El Vilanova es complica la permanència a Barberà del Vallès

Primera Catalana – fase permanència

CH BARBERÀ 42 - CE VILANOVA-CUSAL 34
21-15 a la mitja part

CEVG: Joaquin,Marti,Julio (8), Jordi (6), Genis (6), Adrià (5), Quique , Jose A., Jonathan (5), Marc (3), Adrian, i  Roger (1).

Un Vilanova desconegut es va complicar el ser equip de primera en el transcendental, que no definitiu, partit final de la primera volta de la fase de permanència, davant un rival el Barberà que sortia a la pista amb els mateixos punts que el Cusal, i pel que es va veure desprès, amb moltes més ganes de deixar els punts al Vallès.

Va lluitar el Vilanova, i va córrer, però al davant va tenir un equip molt més físic, que quasi sempre sortia guanyador en el xoc i els uns contra uns, que també va tenir més fortuna de cara porteria, i sobre tot més fe en les seves possibilitats. El marcador farcit de gols, es una bona mostra del domini dels atacs sobre les defenses.

El partit no va començar malament pels visitants, que en mig d’un  joc intents per part ambdós equips i atacs constants a cada porteria ben resolts i acabats en gol, semblava podien controlar aquest partit. Però els locals van apretar i van començar a imposar la seva major força i la seva millor convicció, que sumats  a la fragilitat en defensa i la manca d’idees en atac del Cusal,  els va conduir a gaudir d’una avantatge en el marcador de sis gols al descans.

A la segona part, els del Garraf, van sortit més posats en el partit, i durant els primers deu minuts van fer el seu  millor joc, amb atacs fluïts i bona defensa, protagonitzant una interessant remuntada fins a posar-se a només 3 gols dels vallesans. Quans semblava possible donar el tomb al partit, els locals van tornar a apretar i  deixar sense marge de resposta a un Vilanova ja molt cansat per l’esforç.

El proper dissabte, el primer partit de la segona volta d’aquesta fase, davant el Sant Fost, serà la veritable final per un Vilanova que si vol seguir a primera ja no pot perdre cap més partit.


sènior B

Cadet
CE Vilanova 15 - CH Amposta 36

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada