dimarts, d’abril 19, 2011

Victòria “in extremis” per seguir somniant

Primera Catalana – fase permanència 

CE VILANOVA-CUSAL 29 – CH SANT FOST 28


L'esperat gol de la victòria
  
Gran victòria del Cusal, en un partit extraordinàriament complicat i que  només es va resoldre a manca de 3 segons, quan l’extrem vilanoví Marc va fer el gol de la victòria. Una victòria importantíssima, en el primer partit de la segona volta, davant d’un rival que sap al que juga, i amb el que ja va caure derrotat a l’anada. Els dos punts del dissabte, son també dos punts per a seguir somniant amb la permanència i que no allunyen l’esportiu de la zona de  tall pel descens.

El partit va tenir un inici amb molta igualtat amb lleugers avantatges dels locals, d’un o 2 gols, que no podien consolidar . Al voltant del minut 20 de la primera part i amb 2 gols amunt en el marcador, i després de recuperar una exclusió, els arbitres penalitzen al Vilanova dos canvis antireglamentaris pràcticament seguits que fan que l'equip es descentri una mica  i li costi mantenir la intensitat, però malgrat això acaba la primera part per davant. 

Un Vilanova lluitant per la permanència
Al segon temps de nou molta igualtat al principi, però el Sant Fost es va anar imposant de mica en mica, principalment per errades dels grocs (novament un canvi antireglamentari) i també per bons llançaments dels visitants, que a falta de 10 minuts guanyaven de 3 i semblaven tenir el partit pràcticament encarrilat.

Un temps mort demanat per la banqueta vilanovina, i alguns canvis en l’equip fan que comencin a recuperar algunes pilotes i amb l’ajut de la penalització també per canvi antireglamentari dels vallesans, s’arribi als darrers minuts amb la màxima tensió i incertitud.  A manca de 45 segons el Vilanova perdia per 27-28, i amb possessió pels visitants, però en els darrers moments un gran contraatac del Julio acaba forçant un penal que el Kike va transformar, empatant el partit. A partir i sense temps per respirar el Sant Fost munta el seu atac i demana temps mort a manca de 22 segons per preparar l’assalt a la porteria vilanovina i a la recerca del triomf final. La deesa fortuna però que el dia del Calella va girar l’esquena als vilanovins, es va aparèixer en les mans del Javi Guerra, que va robar una bola a manca de 10 segons, i que va permetre el contratac del Julio i el gol de la victòria del Marc a manca de tres segons, (29-28) en el 29:57 de partit.

sènior B


 
Cadet
 HC Sant Vicenç -  Club Esportiu VNG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada