dilluns, de maig 02, 2011

El Vilanova perd en 5 minuts fatals el partit d'Esplugues

CH ESPLUGUES 30 - CE VILANOVA CUSAL 25
13 -13 a la primera part

CEVG:Joaquín i Carlos com a porters, Jordi, Julio, Adrià, Javi, Roger, Pepe, Kike, Cuti, Marc, Jonathan i Sebas.

Cinc minuts d’apagada total en el joc van dur els vilanovins a perdre el seu partit davant l’Esplugues.
El partit va començar bé per a l’Esportiu, doncs malgrat que el tècnic de l’Esplugues havia ordenat des d’un bon començament una defensa mixta sobre Julio, la bona defensa visitant i l’encert en els atacs, va proporcionar el primer avantatge pels grocs (2-5 al minut 6). Els local van reaccionar posant-se per davant als quinze minuts de partit. (10-8). Els canvis ordenats per la banqueta local va fer reaccionar l’equip i amb un parcial de 0-4 li donaven el tomb al marcador (10-12 a manca de 6 minuts pel descans). La banqueta de l’Esplugues es veia obligada a demanar temps mort per aturar la reacció vilanovina i un seguit d’errades i una exclusió gairebé al final d’aquest període permetia els espluguencs anar al descans amb empat al lluminós (13-13).

La segona part va mantenir la tònica d’igualtat en el marcador fins el minut 12, on s’arribava amb un ajustat 21-20 per l’Esplugues. Però en aquell moment va canviar tot el panorama, un seguit de pèrdues de pilota dels vilanovins, que no van saber corregir a temps els problemes que els plantejava la defensa de l’Esplugues, van posar el marcador en 28-20, un parcial de set a zero que no es va aturar ni amb canvis ni amb el temps mort demanat per la banqueta visitant quan el parcial era de només 3-0. Finalment els vilanovins van reaccionar lleugerament i amb un parcial de 0-3 es posaven a cinc gols (28-23). Però no hi va haver temps per a reduir més la diferència i s’arribava al final amb els mateixos 5 gols (30-25)