Primera Catalana – fase permanència

CH CALELLA 31 - CE VILANOVA-CUSAL 29
18-16  a la primera part

CEVG:  Martí, Genis (5), Roger, Pepe (2), Marc(5), Quique (8), Cuti (1), Jhonny (6), Juan P.(1) , Adrian (1), i  José A.

Gran partit del Cusal a Calella, davant d’un equip , que com el Vilanova, es jugava el seu futur a la primera catalana d’handbol, i que amb la col·laboració d’una desconcertant parella arbitral, va estar més encertat en els darrers i decisius minuts del matx.

Els vilanovins, amb un equip minvat per les baixes per lesió d’alguns dels seus jugadors claus, especialment de primera línia, van sortir a la pista del Calella, amb els reforços necessaris de l’equip B, disposats a lluitar fins al final per a mantenir la categoria, i durant pràcticament els 60 minuts van estar en disposició d’endur-se els dos punts del maresme.

En un partit molt igualat, extraordinàriament disputat, i amb el marcador quasi sempre aparellat, els grocs, van disputar un partit seriós, amb una gran actitud, que possiblement hem trobat a faltar en altres partits, i van tenir les seves oportunitats quan a mitjans de la primera part es posaven 7 a 10, o a mitjans de la segona superaven als locals per 24-25; o fins i tot en la recte final del partit quan a manca de 2 minuts, el marcador lluïa un empat a 29.

Però l’esmentada desconcertant actuació arbitral, les constant exclusions i aturades del partit, i la no resolució dels darrers atacs visitants, van deixar el resultat i la derrota en el marcador, que condemnen ja matemàticament l’equip del Garraf a la segona divisió catalana.

Individualment, bons partits de Martí sota els pals i de Quique  que amb 8 gols va ser el màxim realitzador de l’equip.

Res que criticar als jugadors que van donar la cara per l’equip a Calella i que van donar-ho  tot i més per l’equip, però a la fi, no va poder ser. La setmana que ve, diumenge, en horari unificat, darrer partit de lliga davant el Barberà. A partir de llavors, serà el moment de fer les valoracions i les consideracions globals de la temporada, i analitzar el perquè de tot plegat. Perquè la categoria no s’ha perdut a Calella, sinó probablement molt abans.....