Victòria suada del Cusal davant del cuer

Primera Catalana – fase permanència

CE VILANOVA-CUSAL 30 - CH ALCARRÀS 24
13-10  a la primera part

CEVG: Joaquin, Martí, Jordi (1), Marc(1), Pepe (1), Genis (8), Adrià (8), Gerard, Juan P., Adrian (1), José A., Johny (5), Quique (3) i Roger (2).

Va costar més del que semblava la victòria del Cusal davant un equip l’Alcarràs, cuer del grup i ja pràcticament descendit a segona, però que sobre tot a la primera part va fer suar als vilanovins, que per les circumstàncies del hoquei van jugar al Pavelló de les Casernes.

Una primera part, molt titubejant per part dels locals, sense massa claredat en atac i amb algun que altre “despiste” en defensa, que van posar un preocupant 1-3 en el marcador als pocs minuts de l’inici, per passar a una fase d’igualtat, que el Vilanova no va trencar fins a la meitat del període amb un 6-5 al seu favor. Malgrat tot, els locals no podien desenganxar-se en el marcador, sense un joc un definit i sense acabar de mostrar el seu teòric domini.

A la segona part , el Vilanova va sortir molt més ficat en el partit, i decidit a no deixar escapar els punts, a pesar de la discutible actuació de la parella arbitral, que semblava decidida a donar emoció al partit, i amb un recital d’exclusions locals, va obligar al Cusal a jugar gran part d’aquest segon temps amb només 4 jugadors en pista. L’Alcarràs però, molt limitat de banqueta, no va ser capaç d’aprofitar aquesta circumstància i de mica en mica, els jugadors vilanovins, tocats per la lesió de Jordi Solé, ens van anar imposant fins al resultat final.

Amb aquesta victòria, el Vilanova  no remunta en la classificació, però vistos els resultats de la jornada es situa a només 2 punts de la salvació, a falta de dos partits per acabar la fase de permanència. Els dos propers partits son, doncs vitals pel futur de l’equip a primera, i ara si, ja no es pot fallar.