30 Maig

CH Ripollet 23 – C.E.Vilanova B 30
13-15 a la primera part

CEVG: Edu, Martí, Maño, Sergio, Adri, Jose, Javi, Roger, Sergi G, Isma, Sebas, Francesc, Ivan, Sergi M.

Victòria de l’esportiu als quarts de final de la Copa Federació B, que dona l’accés a la semifinal, en un partit irregular i en el que el més destacat, va ser el resultat en una eliminatòria a partit únic.

Els grocs, van sortir a la pista sense tensió, i sense defensar correctament cosa que van aprofitar els locals per a ràpidament posar-se per damunt amb un parcial de 4 a 0; mentre aquesta manca d’intensitat, en atac, feia que es fallessin llançaments clars a sis metres. Però, poc a poc els jugadors del Garraf es van anar refent i trobant el seu lloc a la pista, sobretot en defensa, fent que la porteria comencés a tenir l’encert habitual, i la millora defensiva, va donar pas a bones transicions i un millor encert a l’atac, on un cop més, la mala sort i els pals, van fer que el resultat al descans, només fos de dos gols a favor dels vilanovins, 13 a 15.

A la represa, tot i fallar el primer atac i rebre un gol en la primera defensa, els vilanovins si van saber trobar el seu joc, i poc a poc van anar posant distància en el marcador, ara si, amb una defensa que no deixava maniobrar als del Vallès, i amb un gran treball a la porteria i encert en atac, que tot i fallar de nou llançaments prou clars, van obrir l’escletxa necessària per no haver de patir en cap moment pel resultat, a falta de 12 minuts la renda era de 8 gols, renda que els grocs van saber gestionar fins el xiulet final.

Pas endavant del Vilanova en aquest torneig de Copa que ara l’enfrontarà en semifinals amb el Sant Quirze, el San Joan Despí o el Sant Llorenç-Sant Feliu.