El Vilanova acaba la lliga jugant bé però amb derrota a casa

Primera Catalana – fase permanència
C.E. VILANOVA-CUSAL 26 – CH BARBERÀ 28
10-14 a la primera part
CEVG: Martí, Joaquin, Jordi (3), Adrià (1), Marc (2), Genis (3), Jhonny (4), Pepe (3), Quique (1), Roger (4), José A., Juan P.(1) , Cuti (2) i Adrian (2).

El Vilanova-Cusal, va fer un bon partit en la darrera jornada de la lliga de primera catalana. Un partit que va suposar l’acomiadament de l’equip de la categoria, ja descendit matemàticament, i que es va traduir en una clara manca de tensió dels jugadors a la pista.
Malgrat tot, el Cusal va fer un joc interessant, i en moltes fases del partit, li va posar les coses difícils a un Barberà que venia amb la necessitat imperiosa de sumar al menys un punt per mantenir la categoria, i que especialment en el tram final del matx va acusar els nervis i el fantasma de la por a perdre.

Els vilanovins, van sortir sense tensió, però ben posicionats a la pista, i als 5 minuts ja guanyava per 3-1, fent el primer avis del que podia ser el partit. Però el Barberà no es va deixar dominar, i conscient del que s’hi jugava, va apretar i es va mostrar més contundent en els atacs, aprofitant-se de la tebiesa de la defensa vilanovina, per anar al descans amb un còmode avantatge de 4 gols.

A la segona part, els locals van sortir més ficats en el partit, jugant amb més intensitat, i amb ràpids contraatacs que el van fer apropar-se en el marcador i començar a posar la por al cos dels vallesans. No van poder però, els del Garraf donar el tomb al marcador, ja que el Barberà no es va deixar sorprendre tot i la reacció final local fins als 2 gols de diferencia.

Amb aquest partit, el Vilanova, deix la primera catalana, i la propera temporada tornarà a la segona categoria, amb canvis a la banqueta i amb l’objectiu de tornar el més aviat possible a la divisió superior.

El fins ara tècnic del primer equip, Federico Vèlez, deixa la direcció del sènior A, desprès de dos anys, on l’equip va fer el salt a la primera i a on ha aconseguit un excel•lent nivell de joc i de qualitat. El Club Esportiu li agraeix la seva dedicació i professionalitat.