diumenge, de juny 12, 2011

L’Esportiu , sots campió de copa a Bordils

Sènior B
Copa Federació. 3a Cat. B. FINAL

El porter Martí, escollit millor jugador de la Final

C.E.Vilanova  B 20 – CH Sant Joan Despí 25
12-12 a la primera part

CEVG: Edu, Martí, Roger (2), Genis (4), Sergi (1), Javi (5), Isma (1), José M., Juan P. (3), Adrian (2), Ivan, Jesús (1), Francesc, i Sebas (1).

Ho va tenir el sènior B del Vilanova, davant d’un equip en principi superior del Sant Joan Despí, amb un bon partit, especialment durant la primera part, on va ser millor l’esportiu, però que no va poder resistir a la segona l’empenta dels del Baix Llobregat.

Amb una bona sortida, que al minut 5 posava un 3-0 al marcador, els jugadors grocs, consistents en defensa i aprofitant molt be els atacs, van mostra un clar domini que els allunyava de 5, (8-3), a la meitat del primer temps. Però el Sant Joan Despí, no es un equip que es rendeixi fàcilment, i mentre els vilanovins fallaven tres atacs clars, els rivals, reaccionaven i s’apropaven a 1 gol, i empataven a 12 a la mitja part.

A la segona part, el partit va mostrar una altra cara, i com havia passat al inici del partit, els jugadors blanc i vermells assolien un  parcial de 0-3 al seu favor, que començava a inclinar el partit del seu costat. El Vilanova però no es rendia, i amb lluita i constància s’anava apropant al marcador rival, ajudat per les grans intervencions de Marti sota els pals, un Marti que va ser escollit millor jugador del partit.

Amb un excés de nervis i de precipitació, amb l’ajut de rigoroses exclusions i decisions arbitrals, els vilanovins, però no van poder retrobar-se amb el joc mostrat a la primera part i consumar la remuntada que els hi hagués donat la copa.

Malgrat tot, el Vilanova B, va mostrar una excel·lent cara, globalment va fer un bon partit, i va acabar la temporada amb aquesta copa de sots campió B de tercera, i participant en una festa esportiva de l’handbol català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada