14-11 a la mitja part
Sant Esteve Sesrovires 34 - CE Vilanova 18
21-6 a la mitja part

CEVG: David, Fran, Ivan, Martí Rull, Pere, Eloi, Marc Gallart, Cesc, Jordi, Marc Linares i Enric

Bon paper de l’infantil en el quadrangular de cloenda disputat a Sant Esteve Sesrovires, on van aconseguir un meritori segon lloc, per darrera dels organitzadors i per davant del H. San Llorenç i del H. Sant Andreu de la Barca.

El partit semifinal que va enfrontar els vilanovins amb el Sant Andreu, va haver-se de resoldre amb un gol d’or, en acabar el temps reglamentari amb empat a 24 gols, en un partit de gran igualtat.

Els nois de Julio i Pepe van fer una bona primera part que van acabar amb 3 gols d’avantatge. El segon temps va ser molt igualat i tot i que els vilanovins van tenir la iniciativa en el marcador al llarg de bona part del partit, en els darrers minuts es van anar succeint els empats, fins arribar al 24-24 final. A l’inici de la pròrroga la pilota va ser pel Sant Andreu, però gràcies a una molt bona defensa dels grocs, van aconseguir evitar encaixar el gol definitiu i, finalment, interceptar la pilota que els hauria de donar la victòria, amb un contraatac individual de l’Eloi.

La final va tenir poc color, ja que els nois de Sant Esteve van mostrar una gran superioritat davant l’esportiu. Malgrat tot, els vilanovins van refer-se a la segona part i van mantenir la lluita fins el final.

Amb aquest torneig, es tanca la temporada per aquest equip i és el comiat de l’equip dels 6 nois que passen a la categoria cadet la propera temporada