dimarts, de setembre 20, 2011

L’Handbol Vilanova prepara la nova temporada

C.E.Vilanova-Cusal A 30 – CE Molins de Rei A 35
14-19 a la mitja part

CEVG. Marti, Edu, Quique (6), Roger (4), Genis (12), Sergi G., Sergi M. (1), Francesc, Juan P.(2), Lizan (2), Adrian (1), Hector, Aitor, Jhonny(1) i Ivan(1).

En un partit de pretemporada i de preparació per a la nova campanya, on els grocs militaran a la segona catalana, l’Handbol Vilanova es va enfrontar al Pavelló del Garraf, a un equip superior, el C.E.Molins de Rei, de primera, en un partit que malgrat tot tenia molts al·licients. Des del retorn al Pavelló, en aquest cas a la banqueta de l’equip rival, de l’anterior responsable del Cusal, Fede Velez, fins a veure en acció al nou tècnic local aquesta temporada, Sergio Gallart, i especialment, veure com es recomponia el sènior A del Vilanova, després de la marxa d’alguns dels seus jugadors emblemàtics dels darrers anys, i de la retirada d’altres il·lustres veterans.

El partit, va ser un partit típic de preparació, on es van poder veure fases de bon joc, i també alguns aspectes encara a millorar. Bons moments inicials del Cusal, amb igualtat en el marcador, i una defensa força consistent, que es va anar diluint a lo llarg del partit, i un atac, que a mitjans de la segona part es va apropar al Molins, gracies a l’encert de Genis, que amb 12 gols, va ser el màxim anotador local, i a la gran actuació de Martí a la porteria aturant 3 penals consecutius.

El Vilanova, amb un treball conjunt entre els equips A i B, seguirà preparant la nova temporada, que s’iniciarà oficialment el  primer cap de setmana d’octubre.


         C.E.Vilanova-B 18 – CE Molins de Rei C 28

CEVG: Edu, Joaquin, Adrià, Teo, Pol, Cuti, Xavi, Juan, Jose, Jesus, Sergi P., Sergi G., Ivan, Hector, Adrian, Guerra.

Per la seva banda, l’equip B, es va enfrontar al Molins C, també de tercera catalana, amb un equip encara per definir i amb moltes novetats i reincorporacions, que va posar de manifest  que encara queda feina per fer, i que no va poder en cap moment plantar cara a un Molins molt jove i ben ordenat, que no va donar cap opció als jugadors de Juanjo Aceituno i Miguel Mohedano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada