diumenge, de setembre 25, 2011

L’Handbol Vilanova acaba la pretemporada amb una clara victòria sobre el Cornellà

C.E.Vilanova-Cusal A 30 – C.H.Cornellà 19
20- 9 a la mitja part

CEVG. Marti, Edu, Quique (3), Roger (2), Genis (8), Sergi M. (4), Francesc, Juan P.(2), Adrian , Hector (1), Jhonny(6), Ernest, Julio (3), Teo, Pepe (1) i Ivan.

Partit sense gran història, el darrer de pretemporada abans de l’imminent inici de la lliga, davant un fluix Cornellà C, de tercera,  que només va semblar despertar a la segona part, amb el partit ja pràcticament decidit.

El partit va tenir dues clares cares, la millor a la primera part, on els vilanovins, amb un joc ràpid, bons contraatacs i una sòlida defensa, van passar per damunt dels joves jugadors del Baix Llobregat, amb un contundent 20 a 9 al final dels primers 30 minuts.

A la segona part, les coses van canviar, i els grocs, conscients de la seva evident superioritat, es van relaxar en accés, i van perdre la concentració i la intensitat en moltes fases del joc, cosa que va permetre als visitants maquillar el resultat, i acabar aquest parcial amb un empat a 10 gols.

El partit però, va servir per acabar de posar a punt l’equip A, acabar de fer les darreres probes, de cara a l’inici de la lliga d’aquest proper cap de setmana on el Cusal baixat de primera la passada temporada, intentarà recuperar la categoria perduda, o si més no, consolidar sense patiments aquesta segona. Amb un equip molt renovat, i molt jove, i amb la nova direcció tècnica, el Cusal, els del Garraf, tenen un gran potencial, que caldrà treballar i un bloc encara per solidificar.

L’Esportiu que ha quedat integrat en el grup A de la segona divisió catalana, conjuntament amb Balonmano Polinyà,BM Granollers,Handbol Banyoles,OAR Gracia Sabadell,BM La Roca,La Salle Bonanova,CH Martorell ,CH Montgrí i CH Garbí, tindrà aquest cap de setmana, el primer repte, el desplaçament a la sempre difícil pista barcelonina de La Salle Bonanova.