Debut amb derrota vilanovina a la lliga de segona catalana

CE La Salle Bonanova 31 - C.E.Vilanova-Cusal A 24
15-10 a la mitja part

CEVG. Marti, Edu, Julio (8), Genis (6),Quique (3), Roger (1), Sergi M. (2), Francesc (1), Adrian , Jhonny(2), Ernest (1), Jose M. i Isma.

Derrota dels grocs en el primer partit oficial de la temporada , en el seu debut a la segona divisió, després del descens de l’any passat. Primera derrota en un partit, on malgrat tot, l’actitud de l’equip durant tot el matx va ser bona, i en paraules dels seus tècnics “ com la que agrada als entrenadors”, però amb excessiva tendresa en defensa i massa errades en els llançaments i precipitació en atac, que van posar de manifest que encara queda molt treball per fer, amb un equip renovat i molt jove, que te molt camí encara per recórrer.

La superioritat dels locals va ser evident, amb clars avantatges tant els primers 10 minuts de partit (7-2), com a mitjans de la segona (22-14) amb parcials de 4-0 i 7-2, amb respostes puntuals dels vilanovins, que a 5 minuts pel descans es van apropar a un gol (11-10), o a la represa a 3 (15-12), amb bons moments de joc que caldrà anar millorant.

Julio amb 8 gols i Genis amb 6 van ser els més resolutius davant la porteria rival, i encapçalen l allista de golejador d’enguany.

El proper cap de setmana el Vilanova rep al Pavelló del Garraf al CH Montgrí que va guanyar sense problemes el seu primer partit davant el Polinyà, i que serà una proba per a veure les possibilitats reals de l’equip a la categoria.