diumenge, d’octubre 30, 2011

infantil_before_2012-13

Jocs Escolars 2ª Fase Grup B

24-3-2012

CE Vilanova B  21 – Club Esportiu Vilanova A  16
11-7 a la primera part

Infantil B: Joal Pol C., Arnau M., Joel E., Raul G., Pedro P., Joel C., Adrian P., Hernán D., Kenny G., Marc G.

Infantil A: Francesca A., Laura M., Alba P., Marc L., Cesc G., Ivan S., Arnau B., Jordi S., David N.

Primer duel dels nostres Infantils en aquesta 2 ª fase que ens van brindar un entretingudíssim partit.

Els nois del B van treure una lleugera avantatge al final de la primera part gràcies a un fèrria defensa, tot i que durant la major part del temps el marcador reflectia alternatius empats o avantatges d'1 gol per un o altre equip.

Aquesta renda la van saber administrar durant la segona part, tot i que hi va haver moments en que l'A es va acostar perillosament.

En tot cas i amb una visió àmplia, el del resultat és el de menys. L'important va ser veure l'ànim competitiu dels i nois i noies, tot dins de la fraternitat d'aquells que entrenen i s'esforcen colza a colza, dia a dia, i fer constar que el nostre esport, té un bon planter i un@s noi@s que, de ben segur ens han de donar encara molts bons moments d'handbol.

Enhorabona a tots i totes.



10-3-2012


Gran victòria de l’Infantil B davant el Gavà

CE Vilanova B  37 – E.Handbol Gavà(David Barrufet) 13
19-5  a la primera part

CEVG: Joal Pol C., Arnau M., Joel E., Raul G., Pedro P., Joel C., Adrian P., Hernán D., Kenny G., Marc G.

Aclaparadora victòria dels nois del B davant un rival més fluix del que s’esperava, atès el nom de l’equip.

Durant els primers minuts res semblava apuntar que el resultat fos al final tant  ampli, ja que no ha estat fins als 8 o 10 primers minuts, amb el 5 a 4, quan els vilanovins han començat a dominar amb claredat en el marcador.

El treball defensiu  ha estat espectacular, tant en la vessant zonal com en la d'anticipació, propiciant bon nombre de contraatacs ben finalitzats.Tot això, sumat a les poques pilotes perdudes (7 en total) s'ha traduït en un gran partit en què tant els nois com els soferts pares han gaudit.

Aquest partit en que tots i cadascun dels jugadors ha marcat gol, ha d'omplir de moral als nostres nois i fer-los veure que tota aquesta gran tasca que realitzen entre setmana en els entrenaments, al final
 té els seus fruits en els partits de dissabte.




3-3-2012
Segona victòria consecutiva del Vilanova A

CH.Sant Llorenç 22 – CE Vilanova A 25
11-10 a la primera part

CEVG: Francesca A., Alba P., Marc L., Cesc G., Ivan S., Arnau B., Jordi S., David N.

Molt bon partit de l’infantil A de l’esportiu en un matx amistós disputat a Sant Feliu de LLobregat, i segona victòria consecutiva dels grocs.

El partit va ser molt  igualat i disputat en tot moment amb una màxima diferencia de dos gols amunt o avall durant tot el partit.

El Vilanova però, va millorar a la segona part i apretant  una mica el ritme l’equip es va  retrobar amb el bon joc del partit anterior i finalment va aconseguir  dominar els darrers minuts amb solvència.


25-2-2012
L'esportiu Infantil Inicia la segona fase amb victòria 
Handbol Rubí 27 - CE Vilanova A 37
CEVG: Francesca A., Laura M., Alba P., Marc L., Cesc G., Ivan S., Arnau B., Jordi S., David N.

Aquest dissabte s'ha iniciat la segona fase de la lliga i també es el primer partit després de la
divisió de l'equip infantil en dos equips degut a la extensa plantilla que aquest any té la secció
infantil.
Des de el començament del partit, Handbol Vilanova-A ha dominat clarament el partit davant
d'un rival clarament assequible. Marcant un ritme de joc alt i amb participació activa de totes
les jugadores i jugadors.
Sense baixar el ritme, la segona part l'equip va continuar a bon ritme ampliant clarament la
diferencia i donant oportunitat a jugad@rs i entrenador a treballar i polir les accions
individuals.
I a la banda les mares i pares hem gaudit d'un molt atractiu partit.

28-1-2012

Bon partit dels infantils davant el Sant Joan Despí

CE Vilanova 23 – CH Sant Joan Despí 27
14-16  a la primera part

CEVG : Francesca, Joel E., Joel C., laura, Alba, Raul, Cesc, Ivan, Hernan, Adrià, Pedro, Arnau, Jordi i Joan Pol.

Molt bon partit de l’infantil de l’esportiu en el darrer partit de la lliga regular a casa, davant del Handbol Sant Joan Despí. El Vilanova va sortir molt llançat i ficat en el partit aconseguint molt aviat una diferencia de 4 gols a favor, que lamentablement no va ser capaç de mantenir i que els visitants van anar eixugant , fins arribar al descans amb el 14-16 que reflectia el marcador.

A la represa, els vilanovins i vilanovines, van desplegar de sortida un millor joc que no va arribar a transformar-se en resultat positiu, i ja a les acaballes del partit els del baix Llobregat van agafar un avantatge que es va fer insalvable.

El més positiu del partit, sens dubte, la actitud i el bon joc desplegat, que posa de manifest el bon futur d’aquest equip i la seguretat de que amb perseverança, els bons resultats no trigaran en arribar.



21-1-2012

Bon joc , sense premi, dels infantils de l’esportiu
CH Esplugues 24 - CE Vilanova  14
12-5  a la primera part
 CEVG: Francesca A., Arnau M., Marc L., Marc G., Joel E., Joel C., Laura M., Alba P., Raul G., Cesc G., Ivan S., Hernan D., Adriá P., Pedro P.

Aquesta setmana , el Vilanova va fer el seu penúltim desplaçament de la temporada (deixant a part el partit contra el Castellbisbal, pendent de la primera volta pel mal temps) per jugar a la difícil pista de l’Esplugues, en un partit on el CEVG va sortir una mica adormit a l’inici del partit, cosa que va permetre a l’Esplugues endossar un primer parcial de 6-1.

A mesura que anaven passant els minuts els del Garraf es van anar despertant i van desplegar un millor joc que per desgràcia no es va veure reflectit en el marcador, de vegades per la falta d'encert, i altres per més que discutibles decisions arbitrals.

En el segon temps, el Vilanova va començar a circular més la bola i a fer un millor joc, jugant  molt millor que l’Esplugues, sense aconseguir però que el resultat final i la diferencia en el marcador aconseguís recollir  la bona feina dels nois i noies de l’Esportiu.


17-12-2011
Primera victòria de la temporada per l’infantil de l’esportiu
CE Vilanova  28 – CH Castellbisbal 21
15-12 a la primera part

CEVG: Adrià P., Marc G.,Marc L., Joel E., Arnau B., Francesca A., Arnau M., Jordi S., Laura M., Joel C., Cesc G., Hernan D,Alba P., Ivan S.

Per fi han arribat els resultats i el fruit de la feina ben feta per part de l’equip infantil del CEVG. Primera Victoria de la temporada a casa davant d’un  un rival força igualat, i que va fer que el partit tingués emoció i lluita en moltes fases del matx.

Els locals però van controlar pràcticament tot el partit, i amb una bona defensa a l’home gairebé continua i  un bon encert en les jugades d’atac, van assolir aquest primer triomf a casa, que segur serà una bona injecció de moral pels nois i noies de l’infantil groc..


3-12-2011
CE Vilanova 20– CH Ribes-Laslo Nagy 35
8-12 a la primera part

CEVG: Pedro P., Marc L., Marc G., Joel E., Andrew P., Jordi S., Laura M., Alba P., David N.,  Raul G., Joan Pol C., Cesc G., Ivan S., Hernan D.

Partit d'anada del duel comarcal que va acabar amb un resultat excessivament dolorós vist el treball a la pista.  Tot i la voluminosa diferència, no va ser fins ben iniciada la segona part quan l'equip de Ribes va marxar clarament en el marcador.

Fins llavors els nois i noies de l’esportiu van fer un digne partit que els va portar, a 5 minuts del final del primer temps, a estar tan sols un gol a sota (8 a 9).

A la segona part, davant d'una defensa d'anticipació que els locals no van saber contrarestar, el Ribes va marxar clarament en el marcador i això va fer que els vilanovins  s'enfonsessin anímicament i no poguessin remuntar el desavantatge creixent.

De les situacions adverses però, és d'on es poden treure lliçons de les que, de ben segur, els  tècnics prendran  bona nota i faran el possible per treure el positiu i traslladar-lo a l’equip.



26-11-2011

Bona segona part del Vilanova en el primer desplaçament

H. Sant Joan Despí  24 - CE Vilanova 18
14-7 a la primera part

CEVG : Adrià P., Pedro P., Marc G., Joel E., Arnau B., Francesca A., Arnau M., Andrew P., Jordi S., Laura M., Joel C., Raul G., Cesc G., Hernan D.

Bon partit de l’infantil de l’Esportiu en el primer desplaçament de la temporada, davant d’un rival a priori superior, però  contra el que es va plantar cara i es va oferir molt bon joc.

Els de Sant Joan Despí van sortir més ficats en el partit i la seva major experiència va possibilitar que ja en els primers 10 minuts de partit s’avencessin amb un primer parcial de 5-0,  fruit d'uns primers moments de desorientació, i que va portar al final d'aquesta primera part, a una derrota parcial per set gols.

A la segona part l'equip va sortir bastant més centrat i amb més mordent i amb el millor joc  va aconseguir una honrosa victòria parcial per un gol.

Al final el resultat de 24 a 18 no va reflectir  la veritable igualtat que es va veure en el terreny de joc. 





CE Vilanova 17– H.Sant Joan Despi 27
9-16 a la primera part

CEVG : Adrià P, Pedro P., Marc L., Joel E., Arnau B., Jordi S., Laura M., Alba P., David N., Joel C., Raul G., Cesc G., Iván S., Hernan D.

Derrota dels infantils del Vilanova davant d’un equip més expert i rodat, i malgrat uns inicis de partit i de segona part molt igualats, els locals no han pogut seguir el ritme dels del Baix Llobregat.

L’infantil comença temporada amb un equip molt nodrit de nous jugadors i jugadores que necessitaran el seu  temps per poder-se integrar, però que ja demostren bones maneres i sobre tot moltes ganes d’aprendre i millorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada