Un Vilanova lluitador perd els dos punts en el darrers minuts

C.H. La Roca 33 - C.E.Vilanova-Cusal A  31
16-14 a la mitja part

CEVG. Marti, Edu, Julio(7), Quique(2), Roger(5), Sergi M.(2), Adrian,  Genis(12), Cuti (3), Juan P., Francesc , i Izan.

Un Vilanova Cusal  molt lluitador, i que sens dubte va fer el millor partit de la temporada, demostrant també que sap competir fora de casa, va caure davant el sempre perillós equip de la Roca, després d’arribar als darrers minuts amb empat a 30, i amb possibilitats de endur-se’n la victòria.

En una  primera part  fluixa dels vilanovins, amb poca concentració i intensitat, que van provocar un primer distanciament local en el marcador, i obligar a l‘equip garrafenc a anar a remolc fins que els jugadors van despertar i en els darrers 10 minuts  van fer un parcial de 0-5, i assolir mantenir  durant mols minuts la seva porteria a 0,  posant l’empat a 14 en el marcador. Però  dues  precipitacions en el moviment de pilota en els darrers minuts provoquen que La Roca se’n aprofiti per anar al descans en avantatge de 16 a 14.

A la segona part el joc va ser molt més igualat, amb avantatges alternatives al marcador de dos gols, que posaven incertesa en el desenllaç final, i feien creure en les possibilitats dels grocs de guanyar  aquest partit. Una igualtat reflectida el marcador amb empat a 30 en el minut 27.

Però al igual que en els darrers moments de la primera part, les precipitacions van provocar un parcial de 3-0 a favor de l’equip vallesà que sentencià el partit.

A destacar els 12 gols de Genis Soler i les 14 aturades de mèrit de Marti Burcet sota els pals.

La propera setmana el Vilanova rep a l’Handbol Banyoles un partit que ha de servir per consolidar el bon joc mostrat a estones a la Roca, pol·lir aquests desajustos dels darrers minuts dels partits, i sobre tot sumar dos punts per no despenjar-se en la classificació.