C.E.Vilanova-Cusal A  27 – C.H.Banyoles 29
17-14 a la mitja part

CEVG. Marti, Edu, Julio(5), Quique(2), Roger(6), Sergi M., Adrian,  Genis(4), Cuti (1), Juan P., Francesc (1), Ernest, Pepe (4) i Jonathan (4).

foto Carla Fernandez

El Vilanova sortia a la pista del poliesportiu del Garraf amb la obligació de guanyar per no despenjar-se en la classificació, i també per una banda consolidar els moments de bon joc del darrer partit, i sobre tot, intentar descartar definitivament del seu joc, aquests períodes o fases, de desconcert, desconcentració i imprecisions, que acostumen a pagar-se molt car al final dels partits.

Doncs quasi bé es va tornar a repetir la història del darrer cap de setmana. El Vilanova va sortir a la pista disposat a fer el seu joc i a guanyar el partit davant d’un rival directe en la classificació. I de nou va fer bé els deures durant ¾ parts del matx, arribant al descans amb un avantatge de 3 gols, i al minut 10 de la segona part ampliant aquest avantatge fins a 5 .

Però el Banyoles, amb un equip molt jove, però físicament molt potent, i molt disciplinat i treballat tàcticament , no es va desanimar, i desprès d’aguantar una primera part força igualada, lleugerament favorable als grocs, i un inici del segon temps pletòric pels del Garraf, es va anar entonant a mesura que els vilanovins  entraven en la seva fase d’imprecisions, i amb uns, cal dir-ho grans gols des dels extrems, lograven primer empatar el partit i després posar-se per davant, sense que els locals trobessin la manera de frenar aquest ascens.

De l’empat a 24 al minut 20, al 27-29 final, on un millor joc i control dels gironins, va deixar un mal regust al Pavelló del Garraf, tot veient com s’escapaven 2 punts que durant molts minuts havien estat en poder del Cusal.

La propera setmana un altre desplaçament  gens senzill, a la pista del Polinyà, on el Vilanova ha d’intentar trencar aquesta mala estrugança dels dos darrers partits, amb la pèrdua dels punts en els darrers minuts.