dilluns, de novembre 14, 2011

Un Vilanova lluitador no pot amb el Polinyà

CH. Polinyà 35 - C.E.Vilanova-Cusal A 26
17-14 a la mitja part

CEVG. Marti, Joaquin, Julio, Pepe, Quique, Roger,Sergi M., Adrian, Genis, Cuti, Francesc , Ernest, Jose A., i Jonathan .

Nova derrota del sènior A de l’Handbol Vilanova, que malgrat fer bons partits en els darrers encontres no acaba de treure rendiment del seu joc. Dissabte, davant d’un equip molt intens i agressiu com el Polinyà, els grocs van tornar a jugar bé, i malgrat el resultat, van tornar a demostrar que poden aspirar a estar millor classificats.

El partit va tenir un ritme de joc molt alt ja des del primer minut, un ritme que l’equip vilanoví va ser capaç de seguir i que el va mantenir en gran part del temps de joc, amb un marcador per sota però força ajustat d’un o dos gols

A la segona part va seguir la mateixa tònica, amb un Vilanova molt ficat en el partit, molt concentrat i lluitador, fins pràcticament els darrers 10 minuts on el Cusal no va poder frenar les embranzides dels locals que van assolir l'avantatge definitiu en el marcador.

El proper partit el Vilanova A es desplaça a la pista del líder, el Granollers, fins ara imbatut, i sens dubte el candidat més disposat per a guanyar aquesta fase i lluitar per l’ascens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada