dilluns, de novembre 28, 2011

Mal partit dels vilanovins davant els sabadellencs

C.E.Vilanova-Cusal A  25 – OAR Gracia Sabadell 37
12-20 a la primera part
Foto: Carla Fernandez
  
CEVG. Marti,  Genis (7), Roger (1),Francesc, Ivan, Julio (12), Quique (3), Cuti, Sergi M. (1), Adrian, Jose A., Ismael (1) i Jonathan .

No va ser el diumenge, un bon dia pel sènior A de l’Esportiu, i va acumular una nova derrota a casa, aquesta vegada davant un rival que sense ser superior es va aprofitar de les febleses i la poca consistència dels locals.

El partit només va ser igualat en els primers 5 minuts de partit, on el respecte inicial, traduït en l’avís de passiu arbitral i els pocs gols en el marcador, van donar pas a un primer parcial de 0-4 pels visitants, i a l’inici del mal joc vilanoví amb massa felicitats en defensa i falta d’encert en atac, que van fer arribar el descans amb un clar avantatge dels vallesans de 8 gols.


Ala segona part, els dels Garraf van reaccionar, i van mostrar una millor actitud, la defensa semblava tornar-se més consistent i els atacs i contraactacs començaven a funcionar fins al punt de que al voltant del minut 12 , el Vilanova reduïa la diferencia fins als 4 gols en contra, i això sembrava la inquietud i els nervis en els visitants, que veien com els locals remuntaven i entraven en ratxa.

Tot va ser un miratge, però, ja que les exclusions que obligaven als grocs a jugar estones amb 4 jugadors de camp, i la lesió de Genís, tornaren a abocar els locals al desconcert de tot el partit.

Al final, clara derrota de l’esportiu, en un partit per oblidar, on ni els 12 gols del Julio han pogut evitar la davallada.

La propera setmana comença la segona volta de la lliga, amb la visita de La Salle, i on caldrà superar tots els dubtes de la primera volta i posar en marxa els mecanismes necessaris per a sumar els punts que han de mantenir l’equip a segona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada