Derrota del Cusal en un partit molt igualat i decidit pels detalls

C.E.Vilanova-Cusal A  21 – La Salle Bonanova 23
10-11 a la primera part
CEVG. Marti, Edu, Roger ,Francesc, Julio (11), Quique (2), Cuti (1), Sergi M. (1), Adrian, Jose A., Juan P.,Javi (2), Ernest, i Jonathan (4) .

Nova ensopegada del Cusal a casa, i de nou davant d’un rival assequible, que amb un equip jove però més dinàmic i decidit es va endur els dos punts del Pavelló del Garraf.

El partit va ser molt igualat, i podem dir que es va decidir per petits (o grans detalls) que a la fi van marcar la sort dels locals. Els trets als pals, les precipitacions i indecisions en algunes jugades i la discutible aplicació del “passiu” per part arbitral en les files visitants, van condicionar un partit que hagués pogut guanyar qualsevol dels dos equips.

El partit va començar amb nervis i imprecisions, i poca punteria  per ambdues parts, amb atacs mal resolts i pocs gols en el marcador, que als deu minuts lluïa un minso 2-3. Una tònica que es va mantenir tot el primer parcial, amb un La Salle que corria i anava per davant i un Vilanova que intentava apropar-se , pel darrera. Fins al minut 29, els grocs no aconsegueixen empatar a 10 el partit.

A la segona part, els barcelonins van accelerar la velocitat del joc, i amb ràpids contraatacs assolien una còmode superioritat de 4 gols al minut 9, que el Vilanova, no aconseguia  reduir , de nou, amb la intermediació dels pals visitants.

La reacció local no es va fer esperar i per dues vegades ,al minut 20 i al minut 28, els del Garraf, es posaven a 1 gol només dels estudiants, però del possible empat en jugades  clares d’atac vilanoví, es va passar a les respostes contundents dels visitants, posant de nou els 3 i 2 gols de diferencia, que finalment van representar la victòria visitant.

La propera setmana s’atura la competició, que es reprendrà el dissabte 18 amb el desplaçament  a terres gironines per jugar amb l’Handbol Montgrí.