Bon partit del Cusal a Girona, sense premi final

CH Montgrí 32 - C.E.Vilanova-Cusal A  28
 16 – 16 a la primera part

CEVG. Marti, Roger ,Francesc, Julio, Quique, Cuti, Sergi M. , Adrian, Juan Pedro,Javi , Ernest, Sergi P. i Jonathan .
De nou el Vilanova Cusal va fer un bon partit en un desplaçament difícil , a la pista de l’equip gironí del Montgrí. L’equip va tornar a demostrar que està recuperant les bones sensacions, com ja va passar en el partit anterior amb la Salle, i es te el convenciment que l'equip està millorant, però alguns factors importants com les baixes, les lesions i una plantilla justa per afrontar una temporada que s’està plantejat complicada, no acaben de deixar arrancar i consolidar el bon joc vilanoví.

Els grocs van fer una molt bona  primera part  on van aturar la sortida forta del Montgrí aconseguint  anar tot el temps força igualats amb avantatges de tots dos equips, arribant a manca de 4 minuts amb dos gols per damunt (13-15), però novament les precipitacions quan el Cusal estava amb superioritat numèrica i  dos gols d'avantatge va permetre els locals fer un parcial de 3-0 i posar-se per davant. Tot i que amb un temps mort demanat per la banqueta visitant va permetre arribar al descans amb empat 16.

El segon temps va estar marcat per la lesió del Julio en els primers deu
minuts (que va acabar el partit però jugant només en atac), i principalment
per la manca d'efectius a la primera línia. Aquesta dificultat afegida va provocar un cop més que s’anessin perdent poc a poc les
possibilitats de puntuar.

El proper partit, ja l’any que ve, el 15 de gener, amb la visita al Garraf de l’altre equip gironí, el CH Garbí.