BON PARTIT DEL CUSAL EN EL PRIMER ENCONTRE DE L'ANY

Segona catalana grup A – primera fase –

C.E.Vilanova-Cusal A  23 – CH Garbi 23
 12-11 a la primera part

CEVG. Marti, Joaquin, Julio (11), Pepe (3), Quique, Cuti (1), Roger(4), Jonathan (1), Juan Pedro, Ivan, Adrian,Francesc(2), Sergi M., i Javi (1).

Molt bon partit del Cusal en el primer partit oficial de l’any, esgarrapant un punt en la represa de la lliga desprès de l’aturada nadalenca, davant un rival, en teoria superior, i que en el partit d’anada va superar d’onze gols l’equip del Garraf.

Vist però el desenvolupament del partit, ens queda el dubte de si els vilanovins van guanyar un punt o en van perdre un, ja que analitzat el bon joc vilanoví, i que pràcticament durant tot el partit els locals van anar pel davant en el marcador, en alguns moments amb fins i tot 4 gols de diferencia (7-3, al minut 13), només contrarestats puntualment pels gironins amb un primer empat al minut 22 de la primera part, i uns mínims avantatges al minut 16 de la segona (18-20) i 20 (20-21).

A partir d’aquí màxima igualtat  i darrers 2 minuts d’infart, que al final es van resoldre amb el repartiment equitatiu dels punts en joc.

El Vilanova, va fer un excel·lent partit, seriós en defensa i amb un Julio encertadíssim que amb 11 gols va ser el màxim realitzador del partit. Amb més fortuna en els llançaments des de l’extrem, amb millor resolució de clars contraatacs i sense els nombrosos trets als pals que van impedir els gols vilanovins, els grocs haguessin pogut endur-se clarament els punts i la primera victòria de l’any.

La propera setmana, l’Esportiu visita la pista del cuer, el Martorell, amb la obligació de guanyar per a sumar dos punts importantíssims de cara a la segona fase de la lliga i la disputa de la permanència.