Dolorosa derrota del Cusal a la pista del cuer

Segona catalana grup A – primera fase –

CH Martorell 26 - C.E.Vilanova-Cusal A  21
 12 – 12 a la primera part

CEVG.Marti,Joaquin, Julio (5), Quique (2),Jonathan(3),Javi, Roger (4), Ivan (1), Juan P.(1), Ernest (1), Adrian (1), Sergi M. (1), Cuti (1) i Francesc (1).

Dolorosa la derrota dels grocs a la pista del cuer, el Martorell, que fins aquest dia no havia sumat cap punt, i just va despertar, amb un equip remodelat en la relació a la primera volta, davant el Vilanova. Dolorosa, pel que representa la derrota davant d’un equip cuer de la classificació, i un rival directe en la lluita per la permanència en la segona fase del campionat; i per la manera com es va produir, amb un canvi substancial de l’actitud de l’equip  comparada amb la dels darrers partits, on davant de rivals molt superiors va mostrar millor intensitat i més idees.

El partit va ser fluix en línies generals, amb poca intensitat defensiva i poques idees en atac, amb massa precipitacions i poca circulació de pilota, que van saber aprofitar els locals, que sense fer cap joc extraordinari, si van treure suc de les seves oportunitats.

El Vilanova, va tenir superioritat en el marcador a mitjans de la primera part (6-8) , i a pocs minuts del descans  (11-12), però a la segona, ja va anar tot el temps per darrera, sense  poder aturar els atacs dels del Baix Llobregat, i mostrant una vegada més, la manca d’idees i la poca consistència, aquesta setmana, del joc groc.

Tampoc va ajudar al joc vilanoví, la actitud de l’àrbitre, que sense ser el responsable directe de la derrota visitant, si va arribar  a desesperar als jugadors amb constants exclusions, obligant a jugar al Cusal pràcticament tota la segona part amb un home menys.

Ja sigui per l’excés de confiança al jugar davant d’un equip en teoria inferior, ja sigui pel pes de la responsabilitat d’haver de guanyar, caldrà treballar ferm al vestidor i a la pista, per a tornar a enfortir l’equip de cara al que queda de primera fase, i sobre tot de cara a afrontar amb garanties la que es preveu complicada segona fase per la permanència.

La propera setmana el Vilanova reb al  Handbol La Roca, en una nova final.