Una gran segona part retroba el Vilanova amb la victòria

Segona catalana grup A – primera fase –

C.E.Vilanova-Cusal A  30 –C.H. La Roca 23
 14 – 14 a la primera part

CEVG.Marti,Joaquin, Julio,Pepe, Quique,Jonathan, Roger, Ivan , Juan P., Adrian , Sergi M. , Cuti , Isma i Francesc .

Necessitava el Vilanova una victòria clara com aquesta per a recuperar la confiança en el seu joc i en les seves possibilitats. Desprès de varis partits jugant bé però sense puntuar, i de la desfeta de la darrera setmana a la pista del cuer, finalment el treball comença a donar els fruits, i per fi, els grocs van aconseguir una bon resultat a casa, davant d’un rival difícil, i també rival directe en la lluita per la permanència de cara a una propera segona fase.

El partit va tenir dues parts clarament diferenciades. A la primera, trenta minuts d’igualtat, amb joc intermitent per part d’ambdós conjunts, i alternança en el marcador, sense que cap equip assolis imposar-se al adversari, per acabar en l’empat a 14 al arribar al descans.

A la segona part, però, les coses van canviar radicalment i els locals van fer uns dels millors minuts de la temporada, amb gran intensitat defensiva i resolent molt bé els atacs. El Cusal, extraordinàriament dirigit pel Pepe, i amb un Julio inspiradíssim davant la porteria rival trencava el partit ja en el minut 12, amb un clar avantatge de 5 gols (22-15); per dominar de 7 (26-19) al minut 17, i arribar als dos darrers minuts guanyant per 29-22.

Una victòria merescuda, que sens dubte serà balsàmica per l’equip del Garraf, i donarà els ànims necessaris per afrontar els propers i difícils partits del que queda de la primera fase.

La propera setmana una nova final, a la pista d’un altre rival directe per la permanència, l’Handbol Banyoles.