Meritori empat del Vilanova a Banyoles

CH BANYOLES 31 - C.E.Vilanova-Cusal A  31
18-16 a la primera part
CEVG.,Joaquin, Julio (10), Quique (3),Jonathan(6), Ivan (2), Adrian (1), Sergi M.(1) , Cuti (5) , Isma , Sergi P. (1), i Francesc (2) .

Un Cusal amb moltes baixes, afrontava un difícil desplaçament a una pista dels rivals directes per la permanència, i que ja els havia guanyat a casa a la primera volta, i després del bon partit a casa de la darrera setmana, va saber mantenir el to, i malgrat els alts i baixos, emportar-se un punt importantíssim de la pista Gironina.

Els grocs van jugar una primera part molt irregular, amb certa falta de convenciment en les seves pròpies possibilitats, i amb un joc un pel anàrquic on cadascú sembla anar a la seva, i que dificulta molt seguir un patró de joc col·lectiu, ordenat i eficaç. Amb tot el resultat a la fi dels primers 30 minuts era d’un esperançador 18-16.

A la segona part, les instruccions i rectificacions del cos tècnic als vestuaris, va semblar tenir efecte i amb uns minuts inicials de gran encert els del Garraf, posaven en el marcador un primer avantatge 19-20 al minut 5, per passar desprès per fases de gran igualtat, però sense perdre la cara al partit, per arribar a manca de 5 minuts, de nou amb domini en el resultat parcial per 28-30.

Al darrers instants, estirada dels locals, que amb un 3-0 es posaven per damunt 31-30, i gol final dels vilanovins, per arribar a l’empat final a 31, que segurament feia justícia vist el partit d’ambdós conjunts, i que certifica la millora del Cusal en aquesta darrer tram de la lliga regular.

La propera setmana el Cusal torna a jugar a casa, en aquest cas davant del segon classificat  l’handbol Polinyà.