diumenge, de febrer 12, 2012

Un Vilanova imprecís no pot amb el Polinyà

C.E.Vilanova-Cusal A  28 – CH Polinyà 40
14-19 a la primera part

CEVG., Marti (1), Roger (2),Genis (7), Fran (3), Ivan, Juan P., Sergi M.(3), Quique (3), Pepe (3), Cuti (1), Jonathan(3), Adrian, i  Sergi P. (1).

No va poder fer gairebé res el sènior A de l’Esportiu, davant un conjunt de Polinyà, segon a la classificació, amb més quilos i experiència, que amb un joc ràpid i contundent van manar ja d’inici en el joc i en el marcador. Només en els primers minuts del partit, amb un intercanvi d’atacs i gols, es va veure certa igualtat en ambdós equips. Desprès, al minut 3 una exclusió molt rigorosa del porter Martí, deixava la porteria sense titular (amb un jugador de camp sota els pals), i obria la porta a la clara superioritat vallesana.


Malgrat la bona actitud dels locals, lluitadors , i amb bons moments de joc al final de la primera part, la velocitat i la contundència dels atacs visitants, impedien tancar i assegurar la defensa i instauraven cert desconcert en l’equip vilanoví.

El més positiu del partit, el retorn a la competició del Genís, que amb 7 gols va ser el més efectiu dels grocs; a la cara negativa, apuntar l’absència del Julio, el màxim realitzador de l’equip, i el fet d’haver de jugar un partit d’aquesta categoria a la impracticable pista exterior del Pavelló Vell.

La propera setmana el Cusal torna a jugar a casa, en aquest cas davant del segon classificat  l’handbol Granollers, un equip, que com el Polinyà, encapçala la classificació i ja està classificat per a la lluita per l’ascens a primera en la segona fase.

El Vilanova, ha de seguir treballant, i vetllar per no perdre més punts davant els equips de la seva “lliga” i amb els que es veurà les cares per a mantenir la categoria en aquesta propera segona fase de la lliga d’handbol de segona.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada