dijous, de març 01, 2012

Victòria de prestigi davant el líder

CE VILANOVA CUSAL 27 - BM Granollers C 26
16-15 a la primera part
CEVG: Martí com a porter, Julio (9), Roger (2), Pepe (2), Kike, Cuti (2), Jonathan (3), Ivan (1), Genis (5), Adrià (1), Juan Pedro, Sergi (1), Franc i Isma (1)
Un començament una mica boig de partit amb un parcial de 3-0 pels vilanovins, contestat pel mateix 0-3 pels visitants, i recontestat per un nou 3-0 pels locals situava el marcador en un sorprenent 6-4 al minut 12 del primer temps, donada la diferència a la classificació d’ambdós equips. A partir d’aquí els millors moments locals en el primer temps els permetien anar augmentant l’avantatge fins els 4 gols (11-7 al minut 17). Un seguit de errades en atac van permetre els vallesans apropar-se en el marcador a només un gol (11-10). Els darrers deu minuts van ser de clar domini dels atacs damunt les defenses i així amb un intercanvi constant de gols s’arribava al descans amb avantatge mínim pels locals (16-15).

El líder va sortir disposat a posar les coses al seu lloc en el segon temps, i demostrar perquè portaven 13 partits guanyats i només un de perdut.  Amb dos gols consecutius els vallesans es posaven per primer cop per davant al marcador després del 0-1 del començament. Els vilanovins, que ja no estaven tant efectius en atac, es mantenien en el partit gràcies a una bona defensa, que els va dur, després de successius empats, a posar-se per davant a manca de 14 minuts pel final (22-21). La gran defensa vilanovina d’aquest segon temps, seguia donant els seus fruits i malgrat errades molt clares en atac arribaven als darrers cinc minuts de partit amb dos gols d’avantatge (26-24). Un parcial de 0-2 pels visitants i dos llançaments precipitats dels grocs semblava que llançaven per terra tot el treball del partit, però un penal transformat per Jonathan a manca de dos minuts i una vegada més la bona defensa, van permetre l’Esportiu endur-se els dos punts.