dijous, de març 01, 2012

Bon partit del Cusal en el comiat de la primera fase

OAR Gràcia Sabadell 35 - CE Vilanova Cusal 29
17-13 a la primera part
CEVG: Martí com a porter, Julio (13), Roger (3), Kike (3), Cuti (3), Jonathan (1), Ivan (2), Adrià (1), Juan Pedro (2), Sergi (1) i Franc.

L’esportiu s’acomiada de la primera fase amb un bon partit davant un dels equips que lluitarà per pujar a primera catalana. La primera part va ser molt igualada amb avantatges per a tots dos equips en el marcador, fins els darrers 10’ en els que el cansament de la primera línia vilanovina va propiciar que els locals es situessin amb 4 gols d’avantatge (17-13).


El segon temps va mantenir la igualtat i els vilanovins van canviar el seu sistema de joc d’atac, passant a un 2:4, per tal de protegir la primera línia i evitar així el que havia passat en el primer temps, tenint en compte a més que en Julio va acabar la primera part amb dues exclusions. El resultat va ser excel·lent i els vilanovins aconseguien situar-se a només dos gols i els locals patien un seguit d’exclusions per les seves errades defensives (22-20 en el minut 10). Però els locals van reaccionar i amb un parcial de 4-0 prenien 6 gols d’avantagte. Malgrat tot els grocs seguien dintre del partit i contestaven amb un 0-3 que gairebé retornava el parcial  anterior. A partir d’aquí, intercanvi de gols fins els darrers minuts que no permetien els vilanovins escurçar diferencies (33-29 a manca de 3 minuts pel final). Al final dos gols seguits dels locals els donaven el màxim avantatge coincidint amb els darrers instants de partit.
En qualsevol cas, pel joc ofert per l’equip en els darrers partits, es preveu una fase de permanència molt competida, però en la que l’esportiu manté intactes les seves aspiracions de mantenir la categoria. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada