Treballada i important victòria del Cusal a casa

C.E.Vilanova-Cusal A 28– H.Sant Joan Despí B 24
12-15 a la primera part

CEVG., Marti, Joaquin, kike (2), Juan P.(2), Julio(7),Roger(2), Jonathan (2) , Genís(8), Franc(2) , Adrià ,Sergi M.(1), Sergi P. (1), Cuti (2) i Ivan.

Victoria molt treballada i molt suada del Cusal a casa davant d’un rival que es va envalentonar i que en molts moments del partit va posar la por al cos de la grada vilanovina, que no les tenia totes i intuïa un fatal desenllaç d’un partit cabdal per a seguir aspirant a mantenir la categoria.

Els hi  va costar als grocs entrar en el partit, i desprès de l’inici fulgurant dels visitants 0-2, i dels tres primers atacs fallats pels locals, van jugar una primera part molt irregular, amb poca combinació d’equip, massa joc individual, pèrdues de pilotes incomprensibles, i una defensa excessivament tova, que feien que el partit arribes al descans amb un resultat negatiu de 12-15 al marcador.

A la segona part, els vilanovins van sortir més concentrats, i desprès d’aconseguir l’empat a 17 en el minut 12, van posar-se per primer cop en el matx per davant en el marcador en el minut 13, amb 19-18. Van ser uns  minuts d’igualtat i de tensió a la pista, on només les pèrdues de pilota local seguien donant vida als de Sant Joan.

Al final, però el Cusal va ser capaç de mantenir la tensió i davant un rival que es va enfonsar en els darrers minuts, va lograr trencar el partit i assolir un avantatge que a la fi va ser definitiva per deixar els dos punts al Garraf.

A destacar els 8 gols de Genis i els 7 de Julio de cara al gol i la eficàcia de Joaquin i Marti sota els pals.

La propera setmana, nova final pel Cusal , amb la visita a Sant Feliu de Llobregat, per jugar amb el Sant Llorenç-Sant Feliu, que actualment està dos punts pel damunt dels vilanovins.