El Vilanova comença amb una important victòria la lluita per la permanència

C.E.Vilanova-Cusal A  32 -  CH Calella 27
17-13 a la primera part

CEVG., Marti, Joaquin, Julio (8), Pepe (4), Ivan (1), Francesc (6), Quique (1), Jonathan, Sergi P., Genis (11), Sergi M., Adrian, Cuti (1), Juan P.

S’havia de guanyar aquest primer partit de la fase de permanència, per a mantenir intactes les aspiracions de ser l’any que ve a segona, i per cohesionar la moral d’un equip que a la primera fase va mostrar algunes llacunes. S’havia de guanyar i es va guanyar amb claredat al final dels 60 minuts, però desprès de superar alguns moments de joc irregular, i de lluitar i treballar fins al darrer minut.

El Cusal va sortir a la pista disposat a no deixar escapar els dos punts, i amb  gran eficàcia de cara a porteria, als 10 minuts dominava clarament per 8-2, i tot semblava que el partit no tindria més història. Però els de Calella, van despertar i amb un parcial de 0-5, aconseguien reduir a un l’avantatge vilanovina. Van ser mals moments locals, en que el Vilanova no aconseguia tancar la defensa i donava massa facilitat als llançadors visitants. Amb tot els grocs es refeien per arribar al descans a un esperançador i momentani 17-13 en el lluminós.

A la segona part, de nou mala sortida local, que aprofita el Calella per a intentar apropar-se en el marcador, afavorit pels rebots amb pilotes que sempre semblaven anar a les seves mans, i per les exclusions dels homes del Cusal que van haver de jugar amb 4 en alguns moments claus del partit. Moments que la inspiració del Genís , màxim golejador amb 11 dianes, es va encarregar  de reconduir cap els interessos locals amb grans llançaments exteriors.

Al final, la millor gestió de la darrera fase del matx per part de l’Esportiu, davant d’un Calella que es va descentrar, va fer que aquesta important victòria es quedés al pavelló del Garraf.

La propera setmana, desplaçament a Lleida, per jugar a la difícil pista de l’Alcarràs.