El Vilanova no aconsegueix mantenir el resultat a Lleida

CH Alcarràs 28 - C.E.Vilanova-Cusal A  25
11-12 a la primera part

CEVG., Marti, Joaquin, kike2, Juan P. 1, Julio 8, Hèctor, Roger 4, Jonathan 3, Genís 7, Franc , Adrià ,Sergi.

Bon partit del Vilanova en el difícil desplaçament a la pista lleidatana de l’Alcarràs, especialment a la primera part, que els vilanovins van acabar dominant en el marcador per una mínima diferencia d’11 a 12. La llàstima va ser però, que els grocs no van poder acabar d’aprofitar el seu bon joc, per manca d'encert en els llançaments i la poca eficàcia en els contraatacs.

A la segona part la història va ser molt diferent, i a la poca contundència en defensa, al cansament de la primera línia, i a les moltes pèrdues de pilota, s’hi va sumar ,per damunt de tot, falta de capacitat de suportar la pressió que suposen aquests tipus de partits. Les dades tècniques son prou representatives del succeït a la pista, 25 gols, 25 llançaments fallats i 15 pilotes perdudes, i en conjunt 40 atacs malbaratats , que poden ser moltíssim per un equip que es juga la permanència i que a la fi, son les que no et permeten guanyar un partit com el de dissabte

Malgrat tot els del Garraf, sempre van  donar la cara i van lluitar fins el final aconseguint una diferència en contra de només tres gols.

La propera setmana, l’handbol Sant Joan Despí B, cuer del grup, podria donar una nova possibilitat als vilanovins de sumar punts importants de cara a la salvació.